Lisätiedot

Lili & Luna

KANTRIDUO LILI & LUNA KIINNITETTY FULLSTEAMILLE – UUSI SINGLE ”LOPPUTEKSTIT” ULKONA NYT 

Kouvolalainen kantriduo Lili & Luna on solminut keikkamyyntisopimuksen Fullsteamin kanssa. Yhtyeessä vaikuttavat Leena Tirronen ja tämän siskontyttö Sanni Savolainen. Molemmat rakastavat kantria ja folkia, joita Leena on kuunnellut aina ja soittanut pienestä pitäen myös Sannille. Duon elokuussa 2020 julkaistu debyyttisingle ”Kolme kaljaa ja kaupunkiin” oli upea startti uuden yhtyeen uralle.

Yhtye esiintyi myös syksyllä 2020 supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa Stigin ”Kato mua silmiin” -kappaleella. Biisi nousi heti ilmestyttyään Spotifyn sijalle 22. ja se lisättiin myös YleX:n soittolistalle.

Lilin & Lunan tuottajana toimii Ultra Brasta, Scandinavian Music Groupista sekä Folkhemistä tuttu muusikko, lauluntekijä ja tuottaja Joel Melasniemi. Yhdessä kolmikko on kirjoittanut kappaleita pian parin vuoden ajan. 

20. marraskuuta yhtye julkaisi toisen singlensä ”Lopputekstit”, jota Lili & Luna kommentoivat näin

“Maailma on täynnä suuria rakkaustarinoita, jotka menee vihkoon. ’Lopputekstit’ on kappale jossa muistutetaan, että niitäkin voi muistaa hyvällä. Kaunan ja syyttelyn jälkeen päättyneestäkin rakkaudesta voi jäädä lämmin muisto”, yhtye kertoo.

”Ja seiskaluokan Nuutille terveisiä, että tää biisi ei sit kerro susta!”

Booking: Mika Sorola

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

PR:
Sony Music / Sami Rikala
0400 766 879
sami.rikala@sonymusic.com

Promokuvat & akkreditointi:
www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Kouvola | Mulligan`s

  • — Tampere | Telakka

  • — Helsinki | Viking XPRS

Ei tulevia keikkoja