Lisätiedot

Lil Tecca (US)

Lil Teccan 30.9. suunniteltu Helsingin keikka peruuntuu. Ostetut liput voi palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ 6.7. mennessä. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.


New Yorkilaisen Lil Teccan nimi nousi koko rap-maailman tietoisuuteen vuonna 2019, kun artisti julkaisi kuusinkertaista platinaa keränneen hittisinkkunsa ”Ransom”. Tähän mennessä lähes miljardi striimiä pelkästään Spotifyssä kahminut kappale ylsi parhaimmillaan Billboardin Hot 100 -listan sijalle 4.  

Jamaikalaiset juuret omaavan räppärin kappaleet ovat hyväntuulisia, mutta sanoituksiin hän upottaa syvällisillä piilomerkityksillä varustettuja laineja. Lil Teccan huoleton asenne resonoituu musiikkiin aitoutena. Vaikutteita artisti on ottanut esimerkiksi Michael Jacksonilta, Eminemiltä, Coldplaylta sekä suosikkiräppäreiltään Chief Keefiltä ja Gunnalta, joiden kanssa hän on viime aikoina tehnyt myös aktiivista yhteistyötä.  

Lil Teccan toinen täyspitkä albumi ”We Love You Tecca 2” ilmestyi elokuussa 2021, ja se päätyi aikaisemman tuotannon jalanjälkiä seuraten Billboardin arvostetuimmille listoille.

Booking: Artemi Remes

Haastattelupyynnöt:

UNIVERSAL MUSIC FINLAND
- Anniina Baumann (050-3691652, anniina.baumann@umusic.com)

Ei tulevia keikkoja