Lisätiedot

Lightning Bolt (US)

 

HUOM! 

Suomen viranomaisten linjauksen vuoksi ja covid-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi tämä tapahtuma joudutaan perumaan. 

Lippukaupat ovat yhteydessä oston yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen lippujen palautuksesta. Voit palauttaa Tiketin lippusi osoitteessa: www.tiketti.fi/palautalippuja. Tarkemmat palautusinfot voit tarkistaa myös lippukaupan tapahtuman myyntisivulta. Huomioithan, että lippukaupoilla on tällä hetkellä ruuhkaa, joten palautusten käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

Voit palauttaa lippusi 31.8.2020 saakka, jonka jälkeen palauttamatta jääneet liput tilitetään tapahtuman järjestäjälle.

NOISE ROCK -DUO LIGHTNING BOLT ENSI KERTAA SUOMEEN

Yhdysvaltalaisyhtye Lightning Bolt saapuu toukokuussa vihdoin Suomeen. Noise rock -kaksikko tekee ensimmäisen Suomen-keikkansa Helsingin Ääniwallissa torstaina 28. toukokuuta, ja liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Rumpali-vokalisti Brian Chippendalen ja basisti Brian Gibsonin vuonna 1994 Rhode Islandilla perustaman Lightning Boltin voi tätä nykyä jo hyvällä syyllä laskea yhdysvaltalaisen underground-musiikin kaanoniin. Yhtyeen hyperaktiivinen ja kovaääninen soundi ammentaa niin Boredomsin ja Ruinsin kaltaisilta japanilaisyhtyeiltä kuin modernista klassisesta musiikista ja jazzistakin. Yhtyeen seitsemäs studioalbumi ”Sonic Citadel” ilmestyi viime syksynä arvostetun Thrill Jockey -levymerkin (mm. Tortoise, Trans Am ja Future Islands) kautta.

”Sonic Citadel” -albumia edelsi neljän vuoden julkaisutauko, jonka aikana Gibson oli muun muassa luomassa palkittua ”Thumper”-videopeliä, ja Chippendale julkaisi sarjakuvakirjan ”Puke Force”, jonka lisäksi The Rolling Stone valitsi hänet sadan kaikkien aikojen parhaan rumpalin listalle. Uuden albumin myötä Lightning Boltia on jälleen nähty esiintymislavoilla ympäri maailmaa.

Booking: Artemi Remes

Ei tulevia keikkoja