Lisätiedot

Lauri Haav

Jyväskylän Kuokkalasta ponnistava nuori artistilupaus Lauri Haav pääsee vihdoin juhlistamaan toukokuussa julkaistun ”Silmät Kii” -debyyttialbuminsa julkaisua. Odotettuja levyjulkkareita juhlitaan lokakuun 3. Helsingin Ääniwallissa ja keikkaliput tulevat myyntiin Tikettiin torstaina 10. syyskuuta klo 10. Konsertti järjestetään rajatulla kapasiteetilla, jotta turvavälien pitäminen olisi mahdollista.
 
Julkaisun jälkeen virallisen albumilistan viidennelle sijalle noussut ”Silmät kii” sai kriitikoilta ja kuuntelijoilta positiivisen vastaanoton. Albumin vastaava tuottaja on jyväskyläläinen nuori lupaus Aaro630, ja vierailijoina kuullaan TIPPA, Justsesomali ja Gettomasa. Albumi julkaistiin myös vinyylinä, jonka 200kpl painos myytiin ennakkoon loppuun. 

Suomen Drakeksi luonnehdittu Haav on artistina monipuolinen, kokeellinen, rohkea ja ajoittain inhimilliseen melankolisuuteen taittava. Rouhea ääni ja samaistuttavat nuoren miehen ajatukset rakkaudesta, arjesta ja tunnemaailmasta koukuttavat mukaansa. Lauri Haav on vieraillut muun muassa Pykärin ylistetyllä O -albumilla, Gettomasan ja Paperi T:n yhteisbiisillä Jeesei ja Gettomasan Emma patsaan pokanneella albumilla Diplomaatti. 
 
LAURI HAAV
La 3.10.2020

Helsinki, Ääniwalli
Liput myyntiin torstaina 10.9.2020 klo 10
- ennakkoon Tiketistä alk. 15 EUR
- ovelta 17 EUR

Booking: Sami Siilin, Rauha Kyyrö

Production: Joona Teittinen

PR:
PME Records / Saara Everi
040 831 4224
saara@pmerecords.fi 

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Oulu | 45 Special

    PERUTTU

    Konsertti siirtyy covid-rajoitusten vuoksi.

  • — Turku | Dynamo