Lisätiedot

Lasermehu

MIKÄ TÄÄ LASERMEHU-JUTTU ON?!

Lasermehu on klubikonsepti, yhteisö sekä värikäs some-ilmiö, jonka klubi-iltoja markkinoidaan mm. Tinder-deittisovelluksessa.

Lasermehun portit aukesivat ensimmäistä kertaa keväällä 2015 Helsingin legendaarisella Tavastia-klubilla. Mehua on sen jälkeen tarjoiltu menestyksekkäästi myös Kuopiossa, Porissa, Lahdessa, Kotkassa sekä Tampereella. 

Lasermehun salaisuus ratkeaa klubilla. Kohdeyleisöömme kuuluvat 18-25 vuotiaat kaupunkilaiset, joita kiinnostaa vähän erikoisempi klubielämys. Lasermehussa saattaa yhtenä hetkenä soida rankempaakin rankempi basso, kun taas hetkeä myöhemmin tanssitaan Backstreet Boys -ysäriklassikoiden tahtiin. Genrerajoja rikkoen syntyy elävä ja hauska sekoitus rap-, moombathon-, disco-, house-, pop-, ja rnb-musiikkia. Yhteisön perusfilosofiaan kuuluu moninaisuus ja tasa-arvo, mikä näkyy sekä dj-buukkauksissa että Lasermehun klubimainonnassa. Lasermehun tarkkaan valitut kotimaiset ja ulkomaiset dj:t tarjoavat korkean standardin show’n.

Klubeilla on hyvä maine nuorten kaupunkilaisten joukossa, jotka vetävät mukanaan myös kansainvälistä, iloista ja trendikästä porukkaa. Illoissa on vapaa pukukoodi, mutta Lasermehun promotiimin johdolla innostuvat usein myös asiakkaat pukeutumaan Lasermehutyylin mukaisesti, eli näyttävästi ja hullutellen. Lasermehu näkyy myös dekoissa – alienpukuja, julisteista ja neontikkuja ei säästellä! Lasermehun nimikkodrinkkiä tarjoillaan, kun mahdollista.

Klubien lisäksi mehukestit jatkuvat myös sosiaalisessa mediassa. Lasermehu on alusta alkaen pitänyt tiivistä yhteyttä fani- ja kävijäjoukkoonsa Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa sekä Tinderissä.

Lasermehu-klubi myydään 2-3:n dj:n iltana, sisältäen klubiorganisaation tekemän somemarkkinoinnin Lasermehun kanavissa.

 

Booking: Sami Siilin

Production: Joona Teittinen

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja