Lisätiedot

Kristof Hahn (US/DE)

Yhdysvaltalaisyhtye Swansin keulahahmo Michael Gira saapuu marraskuussa Suomeen. Myös sooloartistina, Angels Of Lightin johtohahmona, tuottajana sekä kirjailijana tunnettu Gira esiintyy Helsingin Temppeliaukion kirkossa keskiviikkona 2. marraskuuta osana akustista soolokiertuettaan. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Vuonna 1982 New Yorkissa perustettu Swans on muovannut vaihtoehtoisen musiikin kenttää ja innoittanut kokonaisia sukupolvia ainutlaatuisen omaperäisellä tuotannollaan. Yhtyeen perustajan ja laulaja-kitaristi Michael Giran tinkimätön visio ja meditatiiviset sävellykset nostivat Swansin no waven, post-rockin ja noise-rockin kulttiyhtyeeksi. Korviahuumaavista äänivalleistaan tunnetun Swansin live-esiintymisten raaka energia sekä ruumiillinen intensiteetti ovat vahvasti läsnä myös Giran akustisissa seteissä. Soolokiertueella kuullaan kappaleita Swansin tuotannon lisäksi myös Giran laajasta soolotuotannosta. Temppeliaukion kirkossa illan avaa Swansin pitkäaikainen lap steel-kitaristi Kristof Hahn.

Swansin edellinen, uran viidestoista, studioalbumi ”Leaving Meaning” ilmestyi vuonna 2019 ja uutta albumia on lupailtu ensi vuodeksi.

Ei tulevia keikkoja