Lisätiedot

Krista Siegfrids

Loistava liveartisti sekä viihdyttäjä Krista Siegfrids voitti keväällä 2013 Uuden Musiikin Kilpailun finaalin ja edusti Suomea saman vuoden Euroviisuissa Malmössä. Krista ja Team Ding Dong eteni upeasti viisufinaaliin hittibiisillä “Marry Me”. 

Kristan debyyttialbumi ”Ding Dong” julkaistiin toukokuussa 2013. Tähän päivään mennessä Krista on julkaissut monta upeaa hittisinkkua kuten esimerkiksi ”Amen”, ”Can You See Me?”, ”On & Off”, ”Better On My Own”, "Be Real" ja "Let It Burn".

Helmikuussa 2016 Krista toteutti suuren unelmaansa osallistuen Ruotsin Melodifestivalen-viisukarsintaan. Karsinnassa Krista esitti ruotsinkielisen kappaleen ”Faller”, jonka hän on tehnyt paikallisten biisinkirjoittajien kanssa. Seuraavana vuonna Krista havitteli edustuspaikkaa Melodifestivalenilla kutsuartistina.

Krista on monille tuttu myös UMK-kilpailun hostina sekä TV5:n "Anna sen soida" -musiikkivisailun juontajana.

Krista kiertää jatkuvasti Suomea bändinsä kanssa erilaisissa tapahtumissa, yksityistilausuuksissa, festareilla jne. Keikoille on saatavilla myös pienempi Krista & tanssijat-kokoonpano tai akustinen duo. Fantastinen Krista antaa keikoilla aina kaikkensa – luvassa on siis kunnon show jossa on paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Booking: Mika Sorola

Production: Thomas Frankton

PR:
Universal Music Finland 

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

 

  • — Helsinki | Lasipalatsin aukion avajaiset

Ei tulevia keikkoja