Lisätiedot

Julianna Barwick (US)

Yhdysvaltalainen säveltäjä Julianna Barwick palaa Helsinkiin ensi keväänä. Meditatiivisesta elektronisesta musiikistaan tunnettu, sanattomilla vokaaleillaan yleisön lumoava Barwick esiintyy Helsingin G Livelabissa perjantaina 1. huhtikuuta 2022. Konserttiliput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja G Livelabin omassa lippukaupassa.

Los Angelesissa musiikkia tekevän Julianna Barwickin ura alkoi omakustanneprojekteilla jo 2000-luvun alussa. Uraa kiihdyttivät sopimus Sufjan Stevensin levy-yhtiön Asthmatic Kittyn kanssa vuonna 2011, ja tätä seurannut, artistin lapsuuden salapaikan mukaan nimetty debyyttialbumi ”The Magic Place”. Barwickin uusin ja neljäs studioalbumi ”Healing Is a Miracle” julkaistiin viime vuonna, ja muun muassa Soundi kuvaili viiden tähden arviossaan albumia meditatiiviseksi ja uskomattoman levolliseksi kokemukseksi.

Barwickin musiikki on saanut inspiraatiotaan muun muassa kuoromusiikista, mikä kuuluu hänen kappaleidensa harmonisissa vokaaleissa. Artistin musiikille tunnusomaista ovat myös eteerinen tunnelmointi ja elektroniset soundit.

Booking: Artemi Remes

More info / press inquiries:

FULLSTEAM AGENCY
- Artemi Remes (050-3744626, artemi@fullsteam.fi)
- Iida Nieminen (040-5186793, iida@fullsteam.fi)

 • — Helsinki | G Livelab

  PERUTTU

  Julianna Barwickin konsertti joudutaan valitettavasti perumaan. Perjantaille 1. huhtikuuta 2022 suunniteltu konsertti ei siis toteudu. Ostetut liput voi palauttaa ostopaikkaan 13.3.2022 mennessä.

  Tiketistä ostetut liput voi palauttaa täällä: https://www.tiketti.fi/palautalippuja.
  Lippupisteen liput voit palauttaa täällä: https://web.lippu.fi/palautus/.
  Jos olet ostanut lippusi G Livelabin lippukaupasta, voit olla yhteydessä suoraan heihin.

  Artisti pahoittelee peruuntumista ja toivoo pääsevänsä kiertueelle pian, kunhan maailmantilanne on sille suotuisampi.

Ei tulevia keikkoja