Lisätiedot

Jeangu Macrooy (NL)

SOUL-ARTISTI JEANGU MACROOY SAAPUU SUOMEEN LOKAKUUSSA 

 

Jeangu Macrooy saapuu 9. lokakuuta konsertoimaan Helsingin On The Rocksiin. Monipuolisesta tulkinnastaan tunnettu soul- ja pop-genrejä yhdistelevä laulaja nähtiin myös Hollannin euroviisuedustajana vuonna 2021 finaaliin nousseella ”Birth Of A New Age” -kappaleella. Liput On The Rocksin keikalle tulevat saataville perjantaina 6. toukokuuta kello 10. 

Macrooyn tunnelmallinen debyyttialbumi “High On You” kuultiin 2017. Artisti ammensi debyttialbumiinsa sanoituksia samaistuttavista lähtökohdista; elämän haasteista, kiitollisuudesta ja rohkeudesta. Sittemmin Macrooy julkaisi uransa toisen albumin ”Horizon” vuonna 2019, jolla kuultiin entisestään kasvanut itsevarma artisti, jonka kappaleissa kuuluu halu tutkia ja ymmärtää maailmaa. Macrooy on julkaissut 2019 myös livetaltioinneista koostuneen albumin. 

Jeangu Macrooyn uran striimatuimmiksi kappaleiksi ovat nousseet Euroviisuja varten tehdyt ”Grow” (2020) ja ”Birth Of A New Age” (2021). Macrooy valittiin edustamaan Hollantia jo 2020, mutta lykkääntyneiden viisujen takia artisti pääsi Rotterdamin lavalle vasta vuotta myöhemmin uudella soundiltaan jopa stadionmittoihin sopivalla kappaleella. Macrooy valmistelee parhaillaan kolmatta studioalbumiaan, joka tullaan näkemään vielä tämän vuoden aikana. 

Lokakuussa On The Rocksissa päästään varmasti kuulemaan niin isoja jammaavia melodioita, kuin herkkää tunnelmointia, positiivista energiaa, ja samaistuttavia sanoituksia. Liput keikalle myy Tiketti. 

Booking: Aino-Maria Paasivirta

Ei tulevia keikkoja