Lisätiedot

Jacob Lee (AU)

Aiemmin siirrettäväksi kerrottu Jacob Leen konsertti Helsingin On The Rocksissa on peruuntunut kokonaan. Koko Euroopan-kiertue perutaan, sillä artisti on kertonut haluavansa suunnitella useasti siirtyneen kiertueen tilalle täysin uuden show’n. Pahoittelemme peruuntumista. Konserttiin ostetut liput voi palauttaa Tikettiin sunnuntaihin 12.6.2022 mennessä osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja.

-------

Australialainen laulaja-lauluntekijä Jacob Lee saapuu Suomeen maaliskuussa. Tunteikasta poppia esittävän indieartistin jo kertaalleen siirtynyt keikka Helsingin On The Rocks -klubilla siirtyy jälleen uudelle päivämäärälle sunnuntaina 21. maaliskuuta 2021. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Aiemmalle päivämäärälle ostetut liput käyvät sellaisenaan tai ne voi palauttaa Tikettiin.

Kotimaansa Australian The Voice -ohjelmasta vuonna 2014 julkisuuteen singahtanut lahjakas muusikko on kerännyt lukuisilla julkaisuillaan yli 140 miljoonaa Spotify-streamia keräten vertauksia muun muassa Ed Sheeraniin. Ahkeralla keikkailulla ja koskettavilla kappaleillaan laajan fanipohjan ympäri maailmaa ansainneen Jacob Leen esikoissingleä “Chariot” (2015) seuranneet lukuisat julkaisut ovat saaneet juuri jatkoa tuoreeltaan ilmestyneeltä kakkosalbumilta “Conscience”. 

Booking: Aino-Maria Paasivirta

  • — Helsinki | On The Rocks

    Tapahtuma on siirretty. Aikaisemmin tiistaille 9.11.2021 suunniteltu keikka siirtyy perjantaille 11. maaliskuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämääräälle sellaisenaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, voi liput palauttaa 31.12.2021 mennessä Tikettiin.

Ei tulevia keikkoja