Lisätiedot

Jacob Lee (AU)

Australialainen laulaja-lauluntekijä Jacob Lee saapuu Suomeen maaliskuussa. Tunteikasta poppia esittävän indieartistin jo kertaalleen siirtynyt keikka Helsingin On The Rocks -klubilla siirtyy jälleen uudelle päivämäärälle sunnuntaina 21. maaliskuuta 2021. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Aiemmalle päivämäärälle ostetut liput käyvät sellaisenaan tai ne voi palauttaa Tikettiin.

Kotimaansa Australian The Voice -ohjelmasta vuonna 2014 julkisuuteen singahtanut lahjakas muusikko on kerännyt lukuisilla julkaisuillaan yli 140 miljoonaa Spotify-streamia keräten vertauksia muun muassa Ed Sheeraniin. Ahkeralla keikkailulla ja koskettavilla kappaleillaan laajan fanipohjan ympäri maailmaa ansainneen Jacob Leen esikoissingleä “Chariot” (2015) seuranneet lukuisat julkaisut ovat saaneet juuri jatkoa tuoreeltaan ilmestyneeltä kakkosalbumilta “Conscience”. 

Booking: Aino-Maria Paasivirta

  • — Helsinki | On The Rocks

    Tapahtuma on siirretty. Alun perin 21.3.2021 suunniteltu keikka siirtyy tiistaille 9.11.2021. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämääräälle sellaisenaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, voi liput palauttaa 21.3.2021 mennessä Tikettiin.