Lisätiedot

Isac Elliot

Kahden vuoden julkaisutauon jälkeen Isac Elliot palaa vahvempana kuin koskaan.

Taskussa on nyt kansainvälinen levytyssopimus Saksan Universal Musicin kanssa ja managerointisopimus brittiläisen First Access Entertainmentin kanssa. First Access Entertainmentin talliin kuuluvat mm. Rita Ora, Young Thug, Bebe Rexha ja Winnie Harlow.

Manageritoimistoa vetävä Sarah Stennett on ollut mukana lanseeraamassa myös mm. Ellie Gouldingin ja Zayn Malikin uraa. Saksan Universal Music puolestaan on ollut kansainvälisesti breikkaamassa myös muita suomalaisia artisteja, kuten Sunrise Avenueta ja Almaa. Ensimmäinen single Universal Musicin kautta on 16.8. julkaistava urbaani popbiisi Waiting Game. Kotimaista käsialaa olevan kappaleen kirjoittamiseen osallistuivat Isacin lisäksi Tiina Vainikainen, Kalle Lindroth, Iiro Paakkari ja Arttu Istala.

11-vuotiaana ensimmäisen levytyssopimuksensa saanut Isac Elliot on julkaissut tähän mennessä kolme albumia Wake Up World (2013), Follow Me (2014) ja Faith (2017) sekä kaksi EP:tä A Little More (2016) ja Mikael Gabriel x Isac Elliot (2017). Artisti on voittanut kaksi Emma-palkintoa ja saavuttanut lukuisia listaykkösiä niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Isac Elliotia on kuunneltu Spotifyssa 190 miljoonaa kertaa. Hänellä on Instagramissa 460 000 seuraajaa ja YouTubessa 173 000 tilaajaa.

Booking: Mika Sorola, Rauha Kyyrö

Production: Joona Teittinen

PR / Label:
Universal Music / Tuula Salminen
040 9011266
tuula.salminen@umusic.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja