Lisätiedot

Isaac Sene

Siilijärveltä ponnistava Isaac Sene on 22-vuotias monilahjakas artisti/lauluntekijä, jonka odotettu Koko kansan EP julkaistiin helmikuussa. Singlelohkaisuista "Akryyli" ja "Hello My Ppl" tutun Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jolla voidaan myös kuulla vaikutteita jazz-musiikista. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

”Viime keväänä ihmiset alkoivat ottaa tosissaan muhun yhteyttä musan takia. Pitkän pohdinnan ja pienten mutkien kautta päädyttiin
managerin kanssa siihen, että Perttu Mäkelän johtama Etenee Records on mun paikka ja uran kannalta paras ratkaisu.”


Biisejä on valmisteltu yli vuosi ja innolla odotan, että pääsen vihdoin julkaisemaan työni tuloksia. Loistavat fiilikset ilmassa! Tuntuu, että tietää mitä tekee ja mihin on menossa, vaikka matka kohti tuntematonta on vasta edessä. Se on mulle paras tunne”, Isaac Sene kertoo.

Isaac Sene on aiemmin julkaissut omakustanteena kappaleet "Kukaan ei tanssi niinku sä", "Sexflow" ja "Ylhäällä". Häntä on myös kuulut mm. YEBOYAHIn Elovena -EP:llä.

Booking: Maija Kaarna, Rauha Kyyrö

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

PR / Label:
Warner Music Finland / Noora Kärki
noora.karki@warnermusic.com

  • — Turku | Kesärauha

    Kesärauha siirtynyt kesäkuulta elokuulle. Uusi esiintymispäivä on 21.8.2020

  • — Helsinki | Radio Helsinki Kesälive

    Konsertti siirtynyt kesäkuulta, uusi päivämäärä on 27.8.2020.

  • — Helsinki | Radio Helsingin Kesälive