Sakara Recordsin uusin kiinnitys näyttää, että Kouvola on musiikkikaupunkina täysin aliarvostettu. Ikinä on yhtye, jonka räiskyvä asenne puskee rockin takaisin suomirockiin tavalla, jota ei ole ennen kuultu.

Ikinän juuret löytyvät Kouvolasta, jossa Katariinan, Tuulin ja  Santerin tiivis kaveripiiri muotoutui yhtyeeksi. Kaveripiiri ja bändi kasvoi pian yhdellä kun mukaan soittotreeneihin saatiin Samuli kitaransa kanssa. Ikinä-perhe täydentyi lopulliseen muotoonsa hieman myöhemmin, kun Vantaalta löytyi basisti-tuottaja Lauri.

Yhtyeen musiikkityyli haki muotoaan useampaa vuotta, kunnes bändi koki kollektiivisen FUCK IT –hetken ja päätti syntyä uudelleen. Samassa uudelleensyntymisessä maailman näki Terapiaa-kappale. Terapiaa on biisi, johon kulminoituu bändin halu tehdä juuri sellaista musiikkia kuin he itse haluavat. 

Ikinän musiikissa kuuluu tahto, vääntö, vastakohdat ja bändin tiiviys. Yhtyeen keulilla palkeitaan revittelevät Tuuli ja Katariina. Tuuli on yhtyeen luova luonnonlapsi, jonka löytää useimmiten salilta. Katariina taas pitää ohjat käsissään ja taipuu laulurepertuaarissaan myös ördäykseen. Tiukasta soitannasta pitävät huolta Tuulin veli Santeri rummuissa, Samuli kitarassa ja Lauri bassossa. 

Sakara Recordsin toimitusjohtaja ja Mokoman kitaristi Tuomo Saikkonen ei ollut ikinä kuullut vastaavaa ottaessaan ensipuraisun bändin tuotannosta:

"Olin Musa & Media -viikonlopun jälkeen hienoisessa darrassa, kun ajauduin tutustumaan Ikinän tuotantoon. En tiedä, oliko se krapulan vai bändin musiikillisten lahjojen ansiota, mutta Terapiaa veti herkäksi. Tunnelataus oli niin vahva, että oli pakko soittaa tyypeille heti ja tarjota sopimusta. Biisi oli niin kova, että päätimme julkaista sen sellaisenaan. Tästä on mahtava lähteä rakentamaan toivottavasti pitkää yhteistä taivalta.”

Booking: Ari Koskinen

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

PR
Sony Music / Pirita Pykäläinen
040 8207787
pirita.pykalainen@sonymusic.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Järjestäjille:
LATAA RIDER TÄSTÄ LINKISTÄ!

  • — Lahti | Möysän Musaklubi

  • — Kauhajoki | Nummirock

  • — Tampere | Olympia-kortteli

Ei tulevia keikkoja