Lisätiedot

HotWax (UK)

HotWax on tulikuuma, post-punkia ja vaihtoehtorockia luova trio, joka on löytänyt oman tyylinsä kunnioittaen samalla grunge-pioneerien perintöä periksiantamattomalla ja energisellä musiikillaan. 

Vuonna 2020 ensimmäiset omakustannesinkut julkaissut, vahvalla DIY-asenteella varustettu yhtye on laulaja-kitaristi Tallulah Sim-Savagen, basisti Lola Samin ja rumpali Alfie Sayersin muodostama trio, jonka tyylissä kuuluvat sen jäsenten kuunteleman musiikin monipuoliset vaikutteet. Inspiraation lähteiksi bändi on maininnut muun muassa Amy Winehousen ja Blondien, ja debyytti-EP keräsi vertauksia muun muassa The White Stripesiin ja Yeah Yeah Yeah -yhteyeeseen. Brittien seuraavaksi suureksi kitarabändiksi NME:n spekuloima HotWax on nähty esimerkiksi The Strokesin, Royal Bloodin ja Frank Carter & The Rattlesnakesin lämmittelijänä, eikä todellakaan jää live-energiallaan itseään toistaiseksi isompien nimien varjoon. 

HotWaxilta on kuultu vasta pari EP:tä, joilla se on onnistunut luomaan itsestään ilmiön genren ystävien keskuudessa. Uusin “Invite me, kindly” -EP on sähköinen viiden biisin punk-iloittelun kokonaisuus, joka jokaisen ajankohtaisista musiikki-ilmiöistä kiinnostuneen olisi syytä ottaa haltuun.

Booking: Marko Kivelä

  • — Helsinki | Kuudes Linja

    PERUTTU 

    HotWaxin Helsingin-keikka Kuudennella Linjalla keskiviikkona 31. tammikuuta on valitettavasti jouduttu perumaan. Peruuntumisen syynä ovat poliittisen lakon aiheuttamat vaikutukset matkustamiseen. Sekä bändi että järjestäjät ovat peruuntumisesta pahoillaan.

    Jo ostetut konserttiliput voi palauttaa Tikettiin perjantaihin 29.3.2024 mennessä. Käytäthän palauttamiseen lippukaupan palautuslomaketta: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

    Keikasta hyvin innoissaan ollut yhtye vakuuttaa palaavansa suomalaisfanien luo mahdollisimman pian. 

Ei tulevia keikkoja