Lisätiedot

Hatari (IS)

Viimeksi Provinssissa yleisön hullaannuttanut teknoa, punkia ja industrialia sujuvasti sekoittava Hatari palaa syksyllä Helsinkiin. Raa’alla visuaalisuudella ja tummalla dramaattisuudella lumoava yhtye nähdään Korjaamolla lauantaina 8. lokakuuta 2022. Keikan lämppärinä nähdään DJ Noizu. Liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 10.8. klo 10. 

Vuodesta 1999 clubeilla viihdyttänyt DJ NoiZu tunnetaan energisen tanssimusiikin sanansaattajana, mutta on vienyt settejään viime vuosina yhtä tummempiin sävyihin, jotka esittelevät laajasti myös industrial- ja psytrance-tyylejä. NoiZu on tullut yleisölleen tutuksi myös monista alan tapahtumista sekä omasta radio-ohjelmastaan SpinFM-kanavalla.

BDSM-elementtejä ja teatraalisuutta liveshow’ssaan hyödyntävä Hatari on nähty edellisen kerran loppuunmyydyssä Nosturissa sekä kuluvana kesänä Provinssissa. Bändi on tunnettu kysyvästään luoda intensiivinen tunnelma suvereenisti ympäristössä kuin ympäristössä, joten myös Korjaamolla luvassa on intiimi ja ainutlaatuinen keikkakokemus.

Vuoden 2019 Euroviisuissa kansainvälistä kiinnostusta kerännyt Hatari tuo kappaleissaan esille antikapitalistinen aatemaailmansa, ja trion performanssitaidetta lähentelevät konsertit ovat omiaan luomaan kulttimainetta yhtyeen ympärille. Uutta musiikkia Hatarilta on kuultu viimeksi tänä vuonna “Dansið Eða Deyið” (suom. ”Tanssi tai kuole”) -singlen muodossa.

Booking: Artemi Remes

Ei tulevia keikkoja