Lisätiedot

Halina Rice (UK)

ELEKTRONISEN MUSIIKIN ARTISTI JA AV-TAITEILIJA HALINA RICE DEBYTOI SUOMESSA  

Lontoolainen elektronisen musiikin artisti ja audiovisuaalinen taiteilija Halina Rice saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen toukokuussa. Reivien ja taiteen fuusioksi kuvaillut esitykset ovat yhdistelmä artistin tanssimusiikkia täydennettynä hänen liikkuvalla visuaalisella taiteellaan. Halina Rice esiintyy Helsingin Kuudennella Linjalla torstaina 30. toukokuuta ja konsertin lipunmyynti käynnistyy huomenna 21. helmikuuta klo 9 Tiketissä.  

Halina Rice on Lontoossa uraa tekevä muusikko ja taiteilija, jonka eklektiseen ja kokeelliseen tyyliin kuuluvat oleellisesti runsas efektien käyttö ja originelli samplaus. Dancea ja ambientia melankoliseen äänimaailmaan ja eteenpäin vieviin rytmeihin yhdistelevä muusikko tunnetaan myös audiovisuaalisesta taiteestaan, minkä ansiosta artistin keikat ovat moniaistillisia ja immersiivisiä kokemuksia.  

Erityisesti Halina Ricen vuonna 2020 lanseeraaman NEW WORLDS -projektin myötä hänen liveistään on muodostunut osittain reiveiksi ja osittain taiteeksi kuvailtuja kokonaisuuksia. Vuonna 2023 artistilta kuultiin NEW BASIS -EP, jota Plastic Magazine kuvaili mestarilliseksi ja tutkivaksi palastellun tanssimusiikin ja äänisuunnittelun kokonaisuudeksi.  

Booking: Marko Kivelä

  • — Helsinki | Kuudes Linja