Lisätiedot

Gojira (FR)

Ranskalainen kokeellinen metalliylpeys Gojira on varmistunut Provinssin artistikattaukseen! Vulkaanisen räjähtävää musiikkia ja satumaisen luonnonläheistä aktivismihenkeä pursuava yhtye on enemmän kuin tervetullut posauttamaan Seinäjoelle suuntaavat musadiggarit taivaisiin.

Musiikissaan death metalia, thrash metalia ja progea yhdistävä groovaava orkesteri ei jätä kuulijaansa kylmäksi. Yhtyeen omaperäisessä musiikissa loistaa tekninen osaaminen, rankat kitarariffit sekä örinälaulu, joka ajoittain soljuu myös puhtaina melodioina. Tavalliset biisirakenteet rikkoutuvat ja genrerajat ylittyvät; Gojiraa on vaikea laittaa lokeroon. Luonnosta ja mytologiasta lyriikoihinsa tematiikkaa ammentava yhtye on ollut Grammy-ehdokkaana ”Paras metallialbumi” ja ”Paras metalliesitys” -kategorioissa.

Gojiran viimeisin albumijulkaisu ”Magma” vuodelta 2016 on kerännyt kiitosta niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Yhtye on huhujen mukaan viihtynyt studiossa työstämässä seuraavaa pitkäsoittoaan. Kesällä 2020 Gojira kiertää Eurooppaa Kornin kanssa ja parkkeeraa kesäkuussa myös Provinssiin.

Tunnetusti Gojiran keikat äityvät aina melkoiseen pittaukseen ja kahiseviin tunnelmiin, joten yhtään vähempää ei voida odottaa myöskään Provinssin vedolta!

Booking: Rauha Kyyrö

Info:
Minette Ristikari (040-5592698, minette@fullsteam.fi)
 

Ei tulevia keikkoja