Lisätiedot

God Is An Astronaut (IE)

POST-ROCK-YHTYE GOD IS AN ASTRONAUTIN KEIKKA SIIRTYY HUHTIKUULLE 2021
Instrumentaalisen post-rock-yhtyeen God Is An Astronautin Helsingin-keikka siirtyy kevääseen 2021. Alun perin tiistaille 22. syyskuuta Helsingin Korjaamoon suunniteltu konsertti järjestetään tiistaina 20. huhtikuuta 2021 Helsingin Tavastialla. Ostetut liput kelpaavat uudelle keikkapäivälle sellaisenaan. 

Jos uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa alkuperäiseen keikkapäivään 22.9.2020 mennessä. Lisätietoa palautuksesta löydät täältä.

Konsertti on osa God Is An Astronautin Euroopan-kiertuetta, jolla yhtye juhlii ”All Is Violent, All Is Bright” -albumiaan. Viisitoista vuotta sitten julkaistu kakkosalbumi puhutteli underground-nuorisoa ja nosti julkaisuhetkellä tuntemattoman irlantilaiskokoonpanon maailmanlaajuiseen kulttimaineeseen. Tänä vuonna yhtye esittää ensimmäistä kertaa albumin kokonaisuudessaan alusta loppuun. 

GOD IS AN ASTRONAUT (IE)
All Is Violent, All Is Bright Tour 2021
Ti 20. huhtikuuta 2021 Helsinki, Tavastia

Liput:
- ennakkoon Tiketistä 29,50 EUR
- ovelta 30 EUR

---

POST-ROCK-YHTYE GOD IS AN ASTRONAUTIN JUHLAKIERTUE SYYSKUUSSA SUOMEEN

Instrumentaalinen post-rock-yhtye God Is An Astronaut juhlii ”All Is Violent, All Is Bright” -albumiaan Euroopan-kiertueella. Viisitoista vuotta sitten julkaistu kakkosalbumi puhutteli underground-nuorisoa ja nosti julkaisuhetkellä tuntemattoman irlantilaiskokoonpanon maailmanlaajuiseen kulttimaineeseen. Tänä vuonna yhtye esittää ensimmäistä kertaa albumin kokonaisuudessaan alusta loppuun. "All Is Violent, All Is Bright Tour 2020” -juhlakiertue saavuttaa Helsingin Korjaamon tiistaina 22. syyskuuta 2020. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Musiikilliset vaikutteensa krautista, space rockista ja elektronisesta musiikista ammentava God Is An Astronaut on koko lähes kaksikymmentävuotisen uransa ajan nauttinut niin yleisöjen kuin kriitikoidenkin ylistävää arvostusta. Kaksosveljien Niels ja Torsten Kinsellan perustamaa, alun perin triona, nykyisin nelihenkisenä kokoonpanona toimivaa yhtyettä pidetäänkin yhtenä genrensä merkityksellisimmistä kokoonpanoista. 

God Is An Astronaut on tunnettu eteerisestä ja melankolisesta tunnelmastaan, lävistävistä melodioista sekä vaikuttavista audiovisuaalisista keikoistaan, joilla on totuttu näkemään näyttäviä valoja. Muun muassa Explosions in the Skyn ja Sigur Rosin kaltaisiin artisteihin verrattu GIAA on julkaissut urallaan jo yhdeksän studioalbumia, joista viimeisin ”Epitaph” julkaistiin vuonna 2018. Jokainen albumi on tarjonnut kuulijoilleen ainutlaatuisen äänimaiseman moniteemaisilla ja massiivisesti kasvavilla post-rock-kappaleillaan.

Useasti Suomessa keikkailleella yhtyeellä on täällä uskollinen fanikunta, jota on keikkojen lisäksi ilahduttanut esimerkiksi vuonna 2013 Kouvolassa kuvattu, ydintuhon jälkeisestä maailmasta kertova ”Reverse World” -kappaleen musiikkivideo.

GOD IS AN ASTRONAUT (IE)
All Is Violent, All Is Bright 10 Year Anniversary Tour 2020

Ti 22.9.2020 Helsinki, Korjaamo

Liput myyntiin 16.4.2020 klo 11
- ennakkoon Tiketistä 29,50 EUR
- ovelta 30 EUR

Booking: Aino-Maria Paasivirta

Promokuvat & akkreditointi: https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Helsinki | Tavastia

    Keikka on siirtynyt ensi vuoden keväälle 20.4.2021. Alkuperäinen konserttipäivä oli 22.9.2020. Ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivämäärälle.