Lisätiedot

Future Islands (US)

Future Islandsin maanantaille 21.2.2022 suunniteltu keikka Helsingin Kulttuuritalolla siirtyy uuteen ajankohtaan. Tapahtuman uusi päivämäärä on maanantai 29.8.2022. Lipunmyynti on käynnissä Lippupisteessä. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit palauttaa lippusi 10.4.2022 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

 

Yhdysvaltalainen Future Islands palaa Suomeen ensi syksynä. Bändi on viime vuosina kerännyt suosiota indie- ja vaihtoehtomusiikin yhtenä ehdottomista huippunimistä. Karismaattisen solistinsa Samuel T. Herringin luotsaama yhtye julkaisi tuoreimman albuminsa ”As Long As You Are” lokakuussa 2020. 

Synapoppia, post-punkia ja rockia yhdistelevä Future Islands sinkosi musiikkimaailman seuratuimpien nimien joukkoon albumillaan ”Singles”, jolta irroitettu hitti ”Seasons (Waiting On You)” valittiin muun muassa Pitchforkin ja NME:n toimesta vuoden 2014 parhaaksi kappaleeksi.

Järisyttävillä Ruisrock- ja Flow Festival -keikoillaan suomalaisyleisön hurmannut baltimorelaisyhtye nähtiin maassamme edellisen kerran loppuunmyydyssä The Circuksessa vuonna 2017.

 

FUTURE ISLANDS (US)

Ma 29.8.2022 Helsinki, Kulttuuritalo


Liput 
- ennakkoon Lippupisteessä alk. 41,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alkaen 1 EUR)
- ovelta alk. 48,50 EUR

 

 

Booking: Artemi Remes

Promokuvia: https://www.fullsteam.fi/fi/press

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

FULLSTEAM

 - Artemi Remes (050-3744626, artemi@fullsteam.fi) 

- Minette Ristikari (040-5592698, minette@fullsteam.fi)

Ei tulevia keikkoja