Lisätiedot

Floating Points (UK)

”Floating Points on tasaista vauhtia nousemassa Bonobon ja Four Tetin kaltaisten tyylinikkareiden rinnalle tämän hetken suurimpien vaihtoehtoisen elektronisen fiilistelyn pääsarjaan” –Aleksi Pahkala / Päivän Biisit

Elektronisen musiikin visionääri Floating Points on yhtä kuin manchesterilainen muusikko ja neurologi Sam Shepherd. Valtaisassa nosteessa olevan artistin esikoislevy ”Elaenia” (2015) palkittiin Resident Advisorin toimesta vuoden parhaana albumina, ja vuonna 2019 julkaistu toinen pitkäsoitto ”Crush” vei artistin soundimaailman uudelle tasolle yhdistelemällä housea, break beatia, kosmista jazzia sekä ajoittain myös klassista musiikkia.

Viime vuonna Floating Pointsin saavutti uransa toistaiseksi koetun huipentuman, kun artisti lyöttäytyi yhteen jazz-guru Pharaoh Sandersin ja London Symphony Orchestran kanssa. ”Promises” on moderni mestariteos, jonka nimi komeili käytännössä maailman kaikkien musiikkimedioiden vuosilistausten top-kympissä. Vuoden 2021 parhaaksi levyksi se valittiin mm. Mojon, Time-lehden ja Paste Magazinen toimesta.

Nämä kaikki sekä viimeisin tuplasinkkujulkaisu ”Grammar” antavat hyvää ja erittäin kiinnostavaa esimakua tulevasta show’sta!

Ei tulevia keikkoja