Lisätiedot

Flaming Sideburns, The

The Flaming Sideburns nousi kansainvälisen garagerock-buumin huipulle 2000-luvun alussa ja saavutti vannoutuneen fanikunnan ympäri maailman. Pian menestyslevy ”Hallelujah Rock’n’rollahin” julkaisun jälkeen yhtyeen kitaristi Arimatti Jutila muutti Yhdysvaltoihin, ja bändi jatkoi uraansa vaihtelevilla kokoonpanoilla. Vuonna 2018 The Flaming Sideburnsin alkuperäisjäsenet — Eduardo Martinez, Jukka Suksi, Arimatti Jutila, Marko Perälä ja Jarkko Jokelainen — yhdistivät jälleen voimansa, ja bändi keikkaili Britanniassa, Espanjassa ja Pohjolassa.

The Flaming Sideburns tarjoili alkukesästä 2019 yllätyksen. Uusi single ”Soulshaking” on yhtyeen alkuperäiskokoonpanon ensimmäinen uusi kappale 18 vuoteen ja sen on tuottanut Jürgen Hendlmeier, joka vastasi aikanaan myös yhtyeen ”Hallelujah Rock’n’rollah” -klassikkolevyn äänimaisemasta.

Intensiivisistä ja hurmoksellisista keikoistaan tunnettu The Flaming Sideburns nähtiin kesällä 2019 festivaalikeikoilla ja syksyllä bändi keikkailee Espanjassa ja Suomessa.

Booking: Toni Ritonen

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

Info:
Minette Ristikari
040 5592698
minette@fullsteam.fi

Promokuvat & akkreditointi: 
https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Helsinki | Jytäkesä Go-Go