Lisätiedot

First Aid Kit (SE)

FIRST AID KIT PALAA SUOMEEN HELMIKUUSSA

Juurevan harmonisesta americana-perinteestä ammentava First Aid Kit palaa Suomeen helmikuussa. Rakastettu ruotsalaisduo esiintyy Helsingin Messukeskuksen Amfi-salissa perjantaina 24. helmikuuta. Marraskuussa julkaistavalta, odotetulta uudelta ”Palomino”-albumilta maistiaisiksi irroitetut singlet ”Angel” ja ”Out of My Head” jatkavat linjakkaasti klassikkohittien kuten ”Emmylou” ja ”My Silver Lining” ilmavan kaihoisaa tunnelmaa. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippu.fi:ssa perjantaina 9. syyskuuta klo 10.

Klara ja Johanna Söderbergin muodostama First Aid Kit on kerännyt yli 10 vuotta kestäneellä urallaan niin moninkertaista jalometallia albumimyynnillään ja massiivisilla striimimäärillään kuin kriitikoiden arvostusta ympäri maailmaa. Vuonna 2015 yhtye listattiin Brit Awards -gaalassa viiden parhaan kansainvälisen yhtyeen joukkoon, ja se on palkittu uransa aikana niin Nordic Music Prizella kuin lukuisilla Grammis-pysteilläkin.

Konsertin lämmittelijänä nähdään ruotsalaisartisti Maja Francis, jota on kuvattu Kate Bushin, Cyndi Lauperin ja Tori Amosin sekoitukseksi pinkkeihin cowboy-bootseihin puettuna.

 

FIRST AID KIT (SE) - Palomino Tour
+ MAJA FRANCIS (SE)

PE 24.2.2023

HELSINKI, MESSUKESKUS, AMFI-SALI

 

LIPUT

- Myyntiin Lippu.fi:ssa pe 9.9. klo 10

48,50 / 58,50 / 68,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1,50 EUR)

Booking: Artemi Remes

Haastattelupyynnöt:

Sony Music Finland

- Tuuli Salla (040-4863170, tuuli.salla@sonymusic.com)

Ei tulevia keikkoja