Lisätiedot

Emma Ruth Rundle (US)

LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ EMMA RUTH RUNDLE SOOLOKEIKALLE ESPOOSEEN

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Emma Ruth Rundle nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa lauantaina 5. marraskuuta. Illan avaa lontoolainen sellisti Jo Quail. Liput Tapiolan kulttuurikeskuksessa koettavalle keikalle ovat nyt myynnissä Lippu.fi:ssä.

Aiemmin muun muassa Marriages- ja Red Sparowes -yhtyeistä muistettu Emma Ruth Rundle tunnetaan erityisesti sooloartistina. Laulaja-kitaristi on julkaissut viisi albumia, joista viimeisin, Rundlen mestariteokseksi kutsuttu ”Engine of Hell”, ilmestyi marraskuussa 2021. Albumi on väkevä ja intiimi kuvaus hänen läpikäymistään henkilökohtaisista ongelmista. Artisti on kertonut kappaleiden tuovan lohtua jokaiselle joskus surua tai trauman kohdanneelle.

Myös visuaalisena taiteilijana meritoitunut Rundle luo folk- ja post rock -vivahteista musiikkia, ja kappaleet herättävät taidokkaasti eläviä mielikuvia. Hänen musiikissaan kuuluvat niin unenomainen abstraktio kuin klassisen kitaramusiikin elementitkin. Pitkään Suomen-keikasta haaveilleiden fanien odotus palkitaan siis marraskuussa, kun Emma Ruth Rundle tuo omintakeisen musiikkinsa Louhisalin lavalle.

Illan avausartisti, Lontoossa uraa tekevä sellisti Jo Quail on esiintynyt monipuolisesti niin kuorojen, bändien kuin orkestereidenkin kanssa. Hänen musiikkiaan leimaavat virtuoosimainen instrumentin käsittely ja innovatiivinen loopperin käyttö.

EMMA RUTH RUNDLE (US)
+ Jo Quail (UK)
La 5.11.2022 Espoo, Louhisali

Booking: Artemi Remes

  • — Espoo | Louhisali

    + Jo Quail

  • — Helsinki | Kulttuuritalo

    PERUTTU

Ei tulevia keikkoja