Lisätiedot

Eino ja Aapeli

Kymmenvuotiaat kaksoset Eino ja Aapeli rynnistivät koko Suomen tietoisuuteen viime vuonna. Poikien ekan sinkun, lokakuussa julkaistun Mä voisin olla se kappaleen musiikkivideo oli viime vuoden katsotuin video, 5,2 miljoonalla katselukerralla! YouTube tiedotti marraskuun alussa että Saara Aallon Monsters-video olisi vuoden katsotuin Suomessa (3,6) mutta Mä voisin olla se nousee selkeästi sen ohitse kun katsotaan koko vuoden lukuja. Tällä hetkellä videota on katsottu jo yli 6,4miljoonaa kertaa! Mä voisin olla se on puhutellut myös suoratoistokanavissa ja Spotifyssa sitä onkin kuunneltu jo yli 1.6 miljoonaa kertaa.

Mä voisin olla se sai jouluista jatkoa kun Einon ja Aapelin joulupotpuri Jouluralli julkaistiin jouluksi videon kera.
Energiset kaksoset ovat tehneet kokoajan myös omaa YouTube-kanavaa. Hauska ja aito sisältö on nopeasti löytänyt innokkaita seuraajia ja kanavan katsojamäärät ovat nousseet kohisten, seuraajia on jo yli 51.000.

Kahdestaan-sinkku julkaistiin perjantaina 15.3. Kahdestaan-teema on tietenkin kaksosille todella luonteva ja aihe puhuttelee myös muunlaisia pareja, sisaruksia ja ystävyksiä. Kahdestaan-kappale ylistää yhdessäoloa ja yhdessä tekemisen tärkeyttä: miten ystävillä on yhteinen kieli ja ymmärrys ja kuinka kahdestaan on kivempaa niin riehuminen kuin chillailukin.

Booking: Mika Sorola, Rauha Kyyrö

Production: Heikki Häkkinen

PR:
Universal Music / Satu Snellman
040 5088190
satu.snellman@umusic.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja