Lisätiedot

Efterklang (DK)

EFTERKLANGIN ODOTETTU PALUUKEIKKA KOETAAN HELSINGISSÄ LOKAKUUSSA

Huomiottehan, että tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.
Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi

Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.

Tanskalainen Efterklang palaa yli vuosikymmenen odotuksen päätteeksi Suomeen syksyllä 2021. Kunnianhimoisena indie-yhtyeenä tunnettu ja kotimaansa menestyneimpiin genrensä edustajiin lukeutuva Efterklang esiintyy Helsingissä Kuudennella Linjalla perjantaina 22. lokakuuta 2021. Konsertin liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 12. toukokuuta.


Casper Clausenin, Mads Brauerin ja Rasmus Stolbergin luotsaama Efterklang on nauttinut kriitikoiden sekä fanien suosiosta jo kahden vuosikymmenen ajan. Vuoden 2004 debyyttialbumi ”Tripper”, 2007 julkaistu ”Parades” sekä 2012 ilmestynyt neljäs studioalbumi ”Piramida” ovat nousseet kokeellisen pop-rockin ja modernin taidemusiikin merkittävimpien julkaisujen joukkoon. Mahtipontisessa ja muhkean orkestroidussa tuotannossa kuuluu perinteisten soittimien ja elektronisen popmusiikin elementtien lisäksi kuorostemmoja, jousisektioita ja kirkkourkuja. Björkin, Sigur Rósin, Arcade Firen ja Bon Iverin jalanjäljissä kulkeva Efterklang on myös julkaissut uransa aikana kaksi elokuvaa ja useita poikkitaiteellisia teoksia. 

Viidennen, ”Altid Sammen” (2019) -albumin kappaleet kuullaan aiemmasta englanninkielisestä tuotannosta poiketen yhtyeen äidinkielellä tanskaksi. Seitsemän vuotta edellisen pitkäsoiton jälkeen julkaistulle albumille yhtye on ammentanut inspiraatiota Berliinin Barokkiorkestri X:n (B.O.X) kanssa tehdystä yhteistyöstä: majesteettisen orkesterimainen tuotanto on korvattu pehmeillä trumpettiäänillä ja synteettisilla murtosoinnuilla. Helsingin-keikalla on odottavissa yhdistelmä melankolisen intiimiä tunnelmaa sekä aiempien vuosien hittienergiaa. 
 

EFTERKLANG (DK)
Pe 22.10.2021 Helsinki, Kuudes Linja

Liput myyntiin ke 12.5. klo 9
- ennakkoon 16,50 EUR Tiketistä
- ovelta 19 EUR

www.efterklang.net
www.facebook.com/efterklang
www.instagram.com/efterklang
www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi

Booking: Artemi Remes

Promokuvat: https//www.fullsteam.fi/fi/press

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

FULLSTEAM
- Artemi Remes, artemi@fullsteam.fi

- Anna Mäkelä, anna@fullsteam.fi

Ei tulevia keikkoja