Lisätiedot

Ed Sheeran (UK)

ED SHEERAN KONSERTOI HELSINGIN OLYMPIASTADIONILLA ELOKUUSSA

Remontoidulla Olympiastadionilla konsertoiva supertähti tuo Suomeen uuden keskilavatuotantonsa.

Rakastettu popin supertähti Ed Sheeran käynnistää keväällä Eurooppaa halkovan ”+ - = ÷ x Tour” -kiertueensa (lausutaan Mathematics), jonka saattelemana brittiartisti konsertoi Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. elokuuta. Ed Sheeranin edellinen ”Divide”-maailmankiertue (2017-2019) rikkoi kaikki mahdolliset ennätykset ollen sekä kaikkien aikojen eniten yleisöä että suurimman lippukassan kerännyt kiertue maailmassa. Myös Suomen konsertit Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019 keräsivät ennätyksellisen 108 000 hengen yleisön ollen maamme historian suurin yksittäinen konserttitapahtuma. Ed Sheeran on ensimmäinen remontoidulle Olympiastadionille toistaiseksi julkaistu ulkomainen esiintyjä. 

Kiertueella kuullaan lokakuussa ilmestyvän ”=” (lausutaan Equals)-albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä ja koetaan Ed Sheeranin täysin uusi konserttituotanto keskelle yleisöä sijoittuvalta ainutlaatuiselta 360-lavalta. 

Ed Sheeran on kerännyt moninkertaista platinaa suoratoistostriimeillä ja fyysisellä albumimyynnillä sekä valloittanut radioaallot lukemattomilla hiteillään kuten ”Perfect” ja ”Shape of You”, joka on myös Spotifyn kaikkien aikojen soitetuin kappale. 29. lokakuuta ilmestyvältä ”=”-pitkäsoitolta lohkotut singlet ”Bad Habits” ja ”Shivers” jatkavat artistin menestystarinaa. Viime viikolla Ed Sheeranista tuli ensimmäinen brittiläinen sooloartisti, joka on ollut Brittien virallisen singlelistan ykköspaikalla 52 viikon ajan uransa aikana; tähän mennessä samaan ovat pystyneet vain Elvis Presley ja The Beatles. 

ED SHEERAN (UK)
+ - = ÷ x Tour
Plus special guests Maisie Peters + Cat Burns
La 20.8.2022, Helsinki Olympiastadion
 

AIKATAULU:
16:00 Tapahtuma-alueen portit avataan
18:00 Cat Burns (UK)
19:00 Maisie Peters (UK)
20:15 Ed Sheeran arvioitu aloitusaika
23:30 Tapahtuma-alue suljetaan

Booking: Rauha Kyyrö

MAISIE PETERS + CAT BURNS

Ei tulevia keikkoja