Lisätiedot

Disturbed (US)

Modernin metallin nimiä tippuu kuin taivaalta, kun saamme julkaista Provinssin vuoden 2020 esiintyjäkaartiin jälleen lisäystä! Yhdysvaltalaisen vaihtoehtometallin suurnimi Disturbed saapuu konsertoimaan Seinäjoelle kesäkuussa.

Maailmanlaajuisesti tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa myynyt sekä albumilistojen ykkösenä viihtynyt Disturbed on reilun kahden vuosikymmenen matkallaan sijoittunut ansaitusti maailman metallimusiikin tähtien joukkoon. Keikkailun konkariksi muotoutunut yhtye kiertää kesällä 2020 jälleen Euroopan suurimpia festivaaleja ennen rantautumistaan Provinssiin. Yhtye nähdään myös Iron Maidenin ”special guestina” Saksassa kesäkuussa 2020.

Disturbed on hurmannut ihmisiä maailmalla musiikillaan, poliittisilla mielipiteillään sekä lämpimällä ulosannillaan kooten ympärilleen uskollisen ja tiiviin fanijoukon, jotka kutsuvat itseään nimellä ”The Disturbed Ones”. Yhtye on puhunut paljon mielenterveysongelmista ja kampanjoinut avoimen keskustelun puolesta, josta myös fanijoukko juontaa nimensä.

Syksyllä 2018 julkaistulta studioalbumilta ”Evolution” lohkesi kesällä 2019 musiikkivideo ”No More”. Keikan antimina kuullaan varmasti yhtyeen helmiä koko tuotannon pituudelta. Kun Disturbed kipuaa Provinssin lauteille, nostetaan nyrkit ilmaan ja huudetaan ”OH-WAH-AH-AH-AH”!

Booking: Rauha Kyyrö

Ei tulevia keikkoja