Kylmää ja kuumaa -debyyttisinglellään vuonna 2016 Spotifyn viraalilistan ykköseksi noussut rap-artisti Dilemma on koko uransa ajan toiminut kovia kokeneiden puolesta ja tarttunut kappaleissaan arkoihin aiheisiin kuten perheväkivaltaan, itsemurhaan ja koulukiusaamiseen. Työtä on palkittu muun muassa Vuoden hyvä teko lapselle 2017 -palkinnolla. Palkintoja on sadellut myös muualta: FEENIX-musiikkivideo palkittiin vuoden parhaana musiikkivideona vuonna 2019 niin MP Film Awardsissa kuin Paris Play Film Festivalillakin.

Sittemmin Dilemma on julkaissut vuoden 2019 debyyttialbuminsa FEENIX lisäksi muun muassa yhteisbiisin Toivo yhdessä Toni Wirtasen kanssa, ja nyt on julkaistu maistiainen tulevalta EP:ltä! Single kantaa nimeä Rajaton, ja sen musiikkivideo näki päivänvalon 25. marraskuuta. Biisin taustalla on tarina yksinäisyydestä, johon on liian helppo käpertyä ja näin luoda itselleen näkymättömät rajat.

"Tekemällä biisejä hankalista asioista olen saanut samalla käsiteltyä niitä itse ja päässyt eteenpäin niin uralla kuin myös henkisellä tasolla", Dilemma kertoo. "Kannustan meitä eri taustoistamme ja eriävistä mielipiteistämme huolimatta voittamaan sisäänpäin kääntävät, erilleen työntävät voimat ja yhdistymään sekä taistelemaan tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta."

Dilemman energisillä keikoilla fokus on musiikissa ja sen sanomassa, joten niillä pääsee "vain mies ja mikrofoni" -lähestymistavan kautta kokemaan hänen kappaleitaan hyvin intiimillä tavalla.

Booking: Maija Kaarna

Production: Joona Teittinen

Info:
Anna Mäkelä
050 5814153
anna@fullsteam.fi

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press 

 

  • — Helsinki | Hotelli Marski

    Vapaapääsy. Tapahtuma siirtynyt marraskuulta 2020 koronarajoitusten vuoksi.

  • — Helsinki | Stoa

    Leo Luthando

  • — Helsinki | Kuudes Linja