Lisätiedot

Demdike Stare (UK)

KONEMUSIIKIN HUIPPUNIMET SILENT SERVANT JA DEMDIKE STARE HELSINKIIN
Pe 18.10.2019 Helsinki, Kuudes Linja

Yhdysvaltalainen DJ-tuottaja Silent Servant ja brittiläinen DJ-tuottaja -kaksikko Demdike Stare saapuvat lokakuussa Helsinkiin. Teknoa ja post-punkia yhdistelevä Silent Servant sekä synkän ja kokeellisen tanssimusiikin mestarit Demdike Stare esiintyvät Kuudennella Linjalla perjantaina 18. lokakuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 20. toukokuuta Tiketissä.

Juan Mendez eli Silent Servant on pitkän linjan artisti ja teknotuottaja, joka on tullut tunnetuksi monipuolisesta tuotannostaan, jossa tekno, post-punk ja EBM kohtaavat. Esimerkiksi The Smithsistä, The Curesta ja My Bloody Valentinesta aikoinaan innoitusta hakenut Silent Servant on uransa varrella toiminut muun muassa osana merkittävää Sandwell District -kollektiivia sekä Tropic of Cancer -duoa. Silent Servantin hehkutettu debyyttialbumi ”Negative Fascination” sekä niin ikään ylistetty kakkosalbumi ”Shadows of Death and Desire” (2018) ilmestyivät Dominick Fernow’n (Prurient, Vatican Shadow) Hospital Productions -levymerkillä. Helsingissä Mendez soittaa DJ-keikan.

Vuonna 2009 Manchesterissa perustetun Demdike Staren muodostavat DJ Sean Canty ja tuottaja Miles Whittaker. Duon alkupään tuotannossa tekno, ambient ja jazz löivät kättä kauhuelokuvien soundtrack-tunnelmointien ja kirjastomusiikin kanssa, mutta viimeisillä julkaisuillaan ”Wonderland” (2016) sekä ”Passion” (2018) yhtye on lähestynyt omalla otteellaan yhä enemmän klubimusiikin maailmaa ja täydentänyt palettiaan niin junglen, grimen kuin dancehallinkin sävyillä. Näillä julkaisuilla Demdike Stare on osoittanut olevansa yksi ennakkoluulottoman modernin elektronisen musiikin ehdottomista kärkinimistä. Demdike Stare soittaa Kuudennella Linjalla live-keikan.

LIPUT:
- ennakkoon Tiketistä alk. 22,50 EUR 
- ovelta 24 EUR

Booking: Artemi Remes

Lisätiedot:
Anna Mäkelä
050 5814153
anna@fullsteam.fi

Ei tulevia keikkoja