Lisätiedot

Charli XCX (UK)

Brittiläinen elektropoppia tarjoileva laulaja-lauluntekijä Charli XCX pomppasi kansainväliseen kuuluisuuteen Icona Popin kanssa tehdyn ”I Love It” -kappaleen myötä. Suomalaisen supertähden Almankin seurassa viihtynyt monipuolinen vaihtoehtopoppari nähdään Provinssin lauteilla ensimmäistä kertaa uusimman levynsä julkaisun jälkeen.

Charli XCX:n läpimurtoa vauhditti Iggy Azalean kanssa tehty megahitti ”Fancy”. Artistin ensimmäinen oma hitti oli puolestaan Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvan soundtrackilla julkaistu ”Boom Clap”, joka on edelleenkin Charlin (toistaiseksi) menestynein soolobiisi. Charlin musiikki pulppuilee elementtejä niin synthpopista, punkpopista kuin elektrosta. Metallia hohkaavat biitit ja futuristiset soundit yhdistyvät suloisiin korkeisiin vokaaleihin, ja koko komeus pääsee oikeuksiinsa räjähtävän pirteässä liveshow’ssa.

Lahjakas nuori artisti on kirjoittanut myös muiden artistien hittibiisejä, vaatimattomasti mainittakoon Camila Cabellon ”Señorita”, Selena Gomezin ”Same Old Love” sekä Blondien ”Tonight”.

Charlin XCX:n kolmas studioalbumi ”Charli” julkaistiin syyskuussa 2019. Albumin siivittämänä artisti kiertääkin parhaillaan maailmaa omalla headliner-kiertueellaan. Yhdysvaltojen, Euroopan, Uuden-Seelannin ja Australian halkova rundi ei jätä hämärän peittoon, että Charli XCX on noussut siivilleen valloittaakseen koko maailman.

Booking: Artemi Remes

Info:
Minette Ristikari (040-5592698, minette@fullsteam.fi)
 

Ei tulevia keikkoja