Lisätiedot

Carpenter Brut (FR)

SYNTHWAVE-ILMIÖ CARPENTER BRUT PALAA SYKSYLLÄ SUOMEEN

Ranskalainen synthwave-artisti Carpenter Brut palaa Helsinkiin syksyllä 2022. Metallimusiikista, 80-luvun televisiosarjoista sekä elokuvaohjaaja-säveltäjä John Carpenterista inspiroitunut artisti tuo vahvoilla syntikkakerroksilla ja synkällä kasariestetiikalla varustetun show’nsa Kulttuuritalolle torstaina 20. lokakuuta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Ranskalaisiin Justiceen ja Perturbatoriin verrattu Carpenter Brut on nopeasti kasvanut ja vakiinnuttanut paikkansa synthwave-jättien joukossa. Viimeisimmän Suomi-visiitin jälkeen artisti on julkaissut soundtrack-albumi ”Blood Machines OST:in” sekä cover-singlen kasariklassikko ”She’s a Maniacista”. Lisäksi artisti julkaisee alkuvuodesta odotetun ”Leather Terror” -albumin, jossa artistin mukaan kuullaan uutta entistä tummempaa soundia.

Carpenter Brut on kerta toisensa jälkeen todistanut, että hän pystyy tarjoamaan yleisölleen fantastisen live-esityksen. Rumpalilla ja kitaristilla täydentyvä livekokoonpano on muun muassa esiintynyt Ghostin avausartistina ja tullut tunnetuksi räjähtävän energisistä keikoistaan, joissa elektroninen äänimaailma täydentyy usvaisilla kauhuvisuaaleilla.

CARPENTER BRUT (FR) 
To 20.10.2022
Helsinki, Kulttuuritalo

LIPUT:
- Ennakkoon Lippupisteestä alk. 33,50 EUR (+mahd. palvelumaksu alk 1 EUR)
- Ovelta 34 EUR

Booking: Aino-Maria Paasivirta

  • — Helsinki | Kulttuuritalo