Lisätiedot

Blind Channel

Raskaan rockin konepop-poljentoon sujuvasti yhdistävä ja viime vuonna Emma-ehdokkaanakin ollut Blind Channel julkaisee kolmannen studioalbuminsa maaliskuussa 2020. Täsmänä bändin sieluun osuva nimi Violent Pop kertoo siitä, mistä koko hommassa pohjimmiltaan on kyse.

"Nyt, jos koskaan, ollaan asian ytimessä. Voimme suurella tyytyväisyydellä luvata, että tulossa on intensiivinen Blind Channel -albumi, jonka nimi kertoo jo kaiken. Emme malta odottaa, että fanit pääsevät kuulemaan näitä biisejä niin levyllä kuin livenä", bändi toteaa.

Vuonna 2013 perustettu yhtye on aina kumartanut avoimesti esimerkiksi Enter Shikarin, 30 Seconds to Marsin ja Linkin Parkin alkutuotannon suuntaan, ja edelleen nätäkin aineksia sisältävän kokonaisuuden on nivonut jälleen yhteen tuottaja Jonas Olsson. Suuren osan biiseistä on miksannut esimerkiksi Volbeatin ja Amaranthen kanssa työskennellyt Jacob Hansen.

Konealan osaamista on läsnä myös albumin feattaajapuolella: huippu-DJ Alex Mattson on mukana Timebomb-biisissä, joka päätyi sinkkujulkaisuna useille rock- ja metallilistoille, mukaan lukien Yhdysvaltojen Sirius XM -kanaville. Levyn toisena vierailijana kuullaan Amaranthen Henrik "GG6" Englundia Snake-biisissä.

Muun muasssa jo Wackenissa, Weekend Festivalissa ja Szigetissä nähty Blind Channel suuntaa julkaisun myötä keikoille niin klubeille kuin festivaaleille.

 

Violent Pop -albumin kappalelista on:
Gun 
Over My Dead Body 
Died Enough For You 
Fever 
Timebomb (feat. Alex Mattson)
Snake (feat. GG6)
One Of Us 
Enemies With Benefits 
Love Of Mine 
Feel Nothing 
Lanterns

Blind Channel on:
Niko Moilanen - laulu, samplet
Joel Hokka - laulu, kitara
Joonas Porko - kitara, taustalaulu
Olli Matela - basso
Tommi Lalli – rummut

Blind Channelin keikat myy Fullsteam Agency ja musikin julkaisee Ranka Kustannus.

Booking: Ari Koskinen

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

Manager:
The Damager / Toni Törrönen
toni@thedamager.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Oulu | Hevimesta

    Konsertti siirtynyt toukokuulta. Liput käyvät sellaisinaan tai ne voi palauttaa ostopaikkaan.