Lisätiedot

Blind Channel

Blind Channel - Väkivaltapopin pioneerit 

Viimeisen neljän vuoden ajan nuori ja nälkäinen Violent Pop-yhtye Blind Channel on useaan otteeseen todistanut, kuinka paljon asioita voi tapahtua kovalla työllä ja periksi antamattomalla asenteella. Medioiden keskuudessa jopa modernin rock-scenen "Backstreet Boysiksi" tituleeratusta yhtyeestä povataan myös potentiaalista mantelin perijää esimerkiksi HIM:in Ja The Rasmuksen kaltaisille kansainvälisille menestystarinoille. 

Mitä voi tapahtua, kun yhteen hitsataan saumattomasti rock-henkinen asenne, energia ja adrenaliini sekä nykypäivän pop-musiikin tarttuvimmat koukut? Lopputulos on äärimmäisen koukuttava ja energinen paketti, jota yhtye kuvailee termillä "Violent Pop". 

YleX -radiokanavaa siteeraten: "Blind Channel on tämän hetken yksi nälkäisimmistä Suomalaisista yhtyeistä." Yhtyeen ura alkoi nousujohteisesti voitettuaan kaksi suurta bändikilpailua, joiden johdattamana Blind Channel herätti huomiota ympäri Eurooppaa intensiivisillä live-keikoillaan. Näiden tuloksena olivat mm. levytyssopimus Ranka Kustannuksen kanssa sekä sadat klubi- ja festivaali-esiintymiset ympäri Eurooppaa (mm. Wacken Open Air (GER), Sziget Festival (HU)). 

Onnistuneiden kiertueiden jälkeen mm. Simple Planin, Amaranthen sekä Enter Shikarin kanssa, Blind Channel -debyytti 'Revolutions' näki viimein päivän valon ja saikin useita ylistäviä arvioita sekä yleisöltä, että medialta. Näin Blind Channel on lunastanut paikkansa yhtenä maamme lupaavimmista musiikki-vienti-yhtyeistä pitkään pitkään aikaan. 

Yhtyeen odotettu, kokonaisuudessaan toinen täyspitkä albumi ilmestyy maailmanlaajuisesti keväällä 2018, jonka on tuottanut debyyttialbumin tapaan maineikas Jonas Olsson. Albumin ohella Blind Channel suuntaa kattavalle Suomen ja Euroopan kiertueelle.

Booking: Ari Koskinen

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

Manager:
The Damager / Toni Törrönen
toni@thedamager.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja