Lisätiedot

Big Thief (US)

Big Thief on Brooklynissa perustettu indierock-bändi, joka lumoaa omaleimaisen folkahtavalla soundillaan. Vielä muutama vuosi sitten bändin jäsenet elättivät itsensä täysin muilla töillä kuin musiikilla, mutta julkaistuaan viiden vuoden uran aikana jo neljä studioalbumia, yhtye on viime aikoina viettänyt aikansa täysipäiväisesti keikkabussissa.

Big Thiefin vuonna 2016 julkaistu debyyttialbumi ”Masterpiece” todettiin kriitikoiden toimesta juuri siksi, mitä otsikkokin antaa ymmärtää. Yhtyeen albumeissa kuuluu yhteenhioutuneen nelikon seikkailunhalu, ja niitä onkin äänitetty niin pekaanilehtojen keskellä Meksikon rajalla kuin metsämökissä Washingtonissa. Viides studioalbumi on jo tekeillä ja se näkee päivänvalon alustavien tietojen mukaan sopivasti ennen Sidewaysia. 

Yhtyeen folk-henkinen ja orgaaninen tunnelma yhdistettynä vokalisti Adrianne Lenkerin persoonalliseen ääneen saa bändin musiikin kuulostamaan siltä, että yhteisiä vuosia olisi takana reilusti kuutta enemmän. Ennustamme, että Big Thiefin indie-tunnelmointi sopii Helsingin kesäiltaan kuin festarit kalenteriin!

Booking: Artemi Remes

Ei tulevia keikkoja