Lisätiedot

Baboon Show, The (SE)

KESÄÄN 2021 SIIRTYNEEN PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALIN OHJELMA SELVILLÄ

Mukana mm. NOFX, Me First and the Gimme Gimmes ja Frank Turner

Koronaviruksen vuoksi vuodella eteenpäin kesään 2021 siirtynyt Punk in Drublic -festivaalikiertue on julkistanut ohjelmistonsa. Turussa Vanhalla Suurtorilla 10.6.2021 järjestettävä ensimmäinen Suomen Punk in Drublic on jo loppuunmyyty.

Punk in Drublic -festivaalin itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään runsaan vuosikymmenen odotuksen päätteeksi Suomeen saapuva NOFX, jonka vuonna 1994 ilmestyneen klassikkoalbumin mukaan Punk in Drublic -kiertue on myös nimetty. Poliittisesti kantaaottavana ja samalla myös humoristisista kappaleistaan tunnettu nelikko on skatepunkin kaikkien aikojen merkittävimpiä nimiä.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Me First and the Gimme Gimmes on punkrockin superkokoonpano, jossa on vuosien aikana vaikuttanut lukemattomia tuttuja kasvoja esimerkiksi NOFX:n, Lagwagonin, Bad Religionin ja Foo Fightersin riveistä. Me First and the Gimme Gimmesin tuotanto on bändin perustamisesta 90-luvun puolivälistä lähtien koostunut rock- ja pop-klassikoiden punk-versioinneista.

Ennen vuonna 2005 käynnistynyttä soolouraansa hardcorepunk-yhtye Million Deadin keulahahmona vaikuttanut Frank Turner on yksi nykypäivän menestyneimpiä folkpunk-muusikoita. Punk in Drublicissa artisti esiintyy The Sleeping Souls -yhtyeensä tukemana.

Ohjelmiston täydentävät melodista skatepunkia soittava Face to Face, ruotsalainen punkrock-bändi The Baboon Show, DIY-hengessä ”thrashgrassiksi” nimeämäänsä punkia soittava Days N’ Daze, jonka uusin albumi ”Show Me The Blueprints” ilmestyi tänä keväänä Fat Wreck -levymerkin kautta sekä lappeenrantalainen punkbändi Anal Thunder, jolle NOFX on toiminut esikuvana koko yhtyeen uran ajan aina 90-luvun lopulta lähtien.

Punk in Drublic 2021

NOFX (US), ME FIRST AND THE GIMME GIMMES (US), FRANK TURNER & THE SLEEPING SOULS (UK), THE BABOON SHOW (SE), FACE TO FACE (US), DAYS N’ DAZE (US), ANAL THUNDER

To 10.6.2021 Turku, Vanha Suurtori

LOPPUUNMYYTY

Vuoden 2020 Punk in Drubliciin ostetut liput ovat voimassa sellaisinaan myös kesän 2021 tapahtumassa eli niitä ei tarvitse vaihtaa uusiin tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Liput voi halutessaan myös palauttaa ostopaikkaan (Lippupiste, Tiketti tai Ticketmaster). Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä on 30.6.2020, ja lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

Mahdolliset palautusliput tulevat myyntiin myöhemmässä ajankohdassa.

Portit avataan klo 16.00 Tarkempi aikataulu päivittyy tapahtuman lähestyessä

Ikäraja: 18 vuotta

Punk in Drublic järjestetään Turun keskustassa sijaitsevalla Vanhalla Suurtorilla ennen samalle alueelle rakennettavaa Kesärauha-festivaalia. Kaksi esiintymislavaa sisältävän päiväfestivaalin kattauksen täydentävät monipuoliset baari- ja ravintolapalvelut. Tapahtuma toteutetaan Fullsteam Agencyn ja Sunborn Liven yhteistyönä.

Booking: Rauha Kyyrö

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johannes Kinnunen (041-5336211, johannes@fullsteam.fi

Ei tulevia keikkoja