Lisätiedot

Astrid Swan

Astrid Swan on suomalainen lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija. Hän on julkaissut yli 16-vuotisen uransa aikana seitsemän sooloalbumia sekä lukuisia yhteistyöjulkaisuja muiden artistien kanssa. Artistin tuotanto on noteerattu laajasti myös ulkomailla, ja hänen albumeitaan onkin julkaistu Suomen lisäksi esimerkiksi Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja muissa Pohjoismaissa.

Syksyllä 2021 julkaistun ”D/other”-albumin Swan on kertonut käsittelevän muun muassa äitiyttä, ihmissuhteita ja surua. Arvostetun brittiläisen musiikkilehti Mojon arvostelussa albumia suitsutettiin sen erinomaisuudesta sekä ainutlaatuisen kiinnostavasta tavasta käsitellä teemojaan. Swanin kyky sanallistaa hankaliakin tunnetiloja ja tuoda ne esiin elokuvallisessakin musiikissa on harvinaislaatuinen, ja tätä taitoa uusi albumi tuo esiin täydellisesti.  

Swan ammentaa amerikkalaisesta laulaja-lauluntekijä traditiosta, popmusiikin nykyisyydestä ja menneisyydestä, kutoen sävellyksiinsä vaikuttimia elinympäristöstään pohjoisella pallonpuoliskolla.

Booking: Jaakko Salo

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

Järjestäjille:
LATAA RIDER TÄSTÄ LINKISTÄ!

  • — Oulu | Koiteli elää

  • — Helsinki | Savoy-teatteri

Ei tulevia keikkoja