Lisätiedot

Aleksanteri Hakaniemi

Huhtikuussa 2020 laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi oli tullut tienristeykseen.

 

Takana oli kaksi levyä, liuta kulta- ja platinasinkkuja, massiivista medianäkyvyyttä, gaalaehdokkuuksia ja -esiintymisiä sekä satoja keikkoja ympäri Suomen. Kahdeksan vuotta artistin elämää vailla taukoja tai lomia oli antanut paljon, mutta lopulta vienyt kaiken. Aleksanteri teki päätöksen hypätä sivuun artistiuraltaan ja tutustua itseensä. Aleksanteri ilmoitti tauosta levy-yhtiölle, keikkamyyjille ja faneilleen, poisti kaiken vanhan sisällönsä ja vaihtoi tauon ajaksi älypuhelimensa puhelimeen, jossa ei ollut internettiä.

 

Tauon tuoma paineeton tila synnytti tukun uusia lauluja. Kiinnostavaa oli, että ne tulivat eri lähtökohdista kuin aiemmin. Nyt uusia biisejä on syntynyt jo levyllisen verran vanhan yhteistyökumppanin, tuottaja Rafael Elivuon ja mentori Pekka Ruuskan avustuksella. Aleksanterin paluusingle Bonsaipuu julkaistiin perjantaina 5.maaliskuuta 2021.

”Musta tuntuu, että mun uudet laulut tulevat nyt oikeasta paikasta. Ne eivät huuda, eivätkä kaipaa huomiota samalla tavalla kuin aiemmin. Nyt seison täysin omalla maallani, eikä tarvitse hutiloida ja kiirehtiä. Voin rauhassa kohdata sen, mitä eteen tulee”, kertoo Aleksanteri.

 

www.instagram.com/aleksanterihakaniemi

www.facebook.com/aleksanterihakaniemi

Kuvia: www.sonymusic.fi/pressikuvat

Keikat myy Mika Sorola, mika@fullsteam.fi

Booking: Mika Sorola

Production: Heikki Häkkinen

Lisätietoja: Sony Music Entertainment/ Sami Rikala, +358 400 766 879, sami.rikala@sonymusic.com

Ei tulevia keikkoja