Lisätiedot

100 gecs (US)

This chaotic duo sounds like nothing and everything you’ve ever heard –Washington Post

Vaikka et olisi koskaan kuullutkaan tämän hetken kohutuimmasta elektronisen musiikin nimestä 100 gecsistä niin älä huoli, et varmasti ole ainoa. Käynnissä on täysin poikkeuksellinen ilmiö, jota pääset todistamaan etujoukoissa.

Vuoden 2019 alussa heistä ei tiennyt vielä kukaan, mutta nyt 100 gecs eli Laura Les ja Dylan Brady ovat kaikkialla. Vice-media valitsi bändin esikoislevyn vuoden 2019 parhaaksi julkaisuksi, ja myös New York Timesin kaltaiset perinteisemmät lehdet nostivat ”1000 gecs” -albumin päättyneen vuoden 10 parhaan levyn joukkoon.

Mistä ilmiössä on oikein kyse?

Ensitahtien perusteella saatat ensin kuvitella 100 gecs tekevän muotopuhdasta elektropoppia, mutta seuraavassa hetkessä soundi muuttuu äärimetalliin ja sitten vuorostaan EDM-vaikutteisiin tai synkkään dubstepiin. Tai oikeastaan ihan mihin tahansa.

Bändiä on verrattu Crystal Castlesin elektropunkiin, PC Music -labelin artisteihin, Skrillexiin ja Blink-182:teen, Sleigh Bellsin noisepoppiin sekä kaikkeen siltä väliltä.

Mitä tässä enempää selittelemään tai kuvailemaan, kuuntele itse ja hämmästy.

Sideways on yksi 100 gecsin ensimmäisistä esiintymisistä Euroopassa. Tämä tulee olemaan niitä konserttitapauksia, joiden näkemisellä voit ylpeillä vuosien päästäkin!

Booking: Artemi Remes

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Johannes Kinnunen (041-5336211, johannes@fullsteam.fi)

Ei tulevia keikkoja