News

Jun 14 2019: ED SHEERAN CONCERT INFORMATION

ED SHEERAN CONCERT INFORMATION

(for concert information in English, please scroll down)

ED SHEERAN (UK)
+special guests: Zara Larsson (SWE), James Bay (UK)
Ti 23.7.2019 Helsinki, Malmin lentokenttä
Ke 24.7.2019 Helsinki, Malmin lentokenttä (SOLD OUT)Seuraavissa kappaleissa löydätte paljon tärkeää tietoa liittyen Ed Sheeranin jättikonsertteihin, jotka järjestetään Malmin lentokentällä tiistaina ja keskiviikkona 23.-24.7.2019. Oheiset infot koskevat molempia konsertteja.

Maailman tämän hetken suosituin artisti Ed Sheeran (UK) saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Brittimuusikolta ilmestyy juuri ennen konsertteja uusi albumi ”No.6 Collaborations Project”.

Tietopaketti on pitkä ja asiaa on paljon, mutta suosittelemme lukemaan tekstin kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja tarkennuksiin konsertin lähestyessä.


LIPUT

Tiistain 23.7.2019 konserttiin on vielä saatavissa lippuja osoitteesta www.lippu.fi/edsheeran . 

Keskiviikon 24.7.2019 konsertti on täysin loppuunmyyty.

Lippujen jälleenmyynti ja arvonta on kielletty. Jälleenmyydyt liput mitätöidään.

Älä jaa valokuvaa lipustasi missään, jottei lippusi lippukoodia/numerosarjaa pystytä kopioimaan ja väärinkäyttämään.

Jos olet ostanut PDF-lipun niin muistathan ladata lipun puhelimeesi ennen konserttialueelle saapumista.ED SHEERAN -KONSERTTIEN ALUSTAVA AIKATAULU

16.00 Tapahtuma-alueen portit avataan
18.45 James Bay (UK)
19.45 Zara Larsson (SWE)
21.00 Ed Sheeranin esiintyminen alkaa
22.45 Ed Sheeranin esiintymisen arvioitu loppumisaika
00.00 Tapahtuma-alue suljetaan

Aikataulu on sama molempina konserttipäivinä. Muutokset aikataulussa mahdollisia, tarkastathan tilanteen konserttiviikolla.

Erityisen tärkeää: saavu paikalle ajoissa.
Suosittelemme saapumaan paikalle viimeistään klo 18.00.


KONSERTTIPAIKKA: MALMIN LENTOKENTTÄ

Ed Sheeranin konsertit järjestetään Helsingissä Malmin lentokentällä, joka sijaitsee täällä: www.google.fi/maps/@60.2484243,25.0402102,16z 

Tapahtuma-alueen kartta löytyy alempaa tältä sivulta.

Konserttialue on tasaista asfaltti-/hiekka-/nurmikkokenttää.
Tapahtumaan on myynnissä vain numeroimattomia seisomapaikkoja.

Lavan edessä on aidattu etuosa, jonne mahtuu rajoitettu määrä n. 4000 katsojaa. Lavan etuosa täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli haluat päästä katsomaan konserttia aivan lavan etuosaan, saavu paikalle porttien avauduttua klo 16.

Koko tapahtuma-alueelle mahtuu 60 000 konserttivierasta per päivä.

Huomaa, että konserttialueelle ja sen välittömään läheisyyteen (Malmin lentokenttä sisältäen konserttialueen lisäksi parkkipaikat ja muut alueet) pääsee ainoastaan konserttilipulla. Lasten tai muiden konserttivieraiden saattaminen kävellen on sallittua lentokenttäalueen portille.
Huomaa, että konserttialueen karttoja päivitetään tapahtuman lähestyessä. Samassa yhteydessä kerrotaan myös paikoista, jonne konserttivieraita voi jättää tai noutaa.

MALMIN LENTOKENTÄN LUONTO

Malmin lentokentällä asuu, pesii ja oleskelee paljon erilaisia eläimiä, perhosia, hyönteisiä ja lintuja, joista osa on uhanalaisia. Konserttialue rakennetaan ja tapahtuma järjestetään siten, etteivät tärkeät luontoarvot vaarannu ja eliöstö häiriinny. Suurin osa konserttialueesta on asfaltoitujen kiitoteiden päällä. Konsertin järjestäjät ja Ed Sheeranin organisaatio toivovat, että yleisö liikkuu vain merkityillä kulkureiteillä, välttää roskaamista ja noudattaa järjestyksenvalvojien ohjeita.


Malmille on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, joita suosittelemme hyödyntämään.

Varsinaiselle konserttialueelle on kolme sisääntuloreittiä, suosittelemme valitsemaan omaan saapumissuuntaan parhaiten sopivan vaihtoehdon. Alempana tarkempaa infoa saapumisesta eri liikennevälineillä.

Huomiona, että noudatathan saapumisessa ja poistumisessa tällä sivulla kerrottuja ohjeita. Esimeriksi Google Maps tai Reittiopas saattavat näyttää Malmin lentokentälle saapumisreittejä, jotka eivät ole konsertin yhteydessä käytössä.


JUNALLA

Suosittelemme saapumaan Malmille ensisijaisesti VR:n lähiliikenteen junalla. Tutustu reittikarttaan täällä: https://www.vr.fi/cs/vr/fi/lahiliikenteen-reittikartta-fi

Mikäli saavut etelästä Helsingin keskustan suunnasta, niin valitse juna I, N, K tai T ja jää pois Malmin asemalla. Malmin asemalta on noin 2 km kävelymatka eli noin 15 minuutin kävelymatka konserttipaikalle. Reitti konserttipaikalle on opastettu, seuraathan kylttejä.

Jos saavut konserttipaikalle pohjoisen suunnasta, niin valitse juna I, P, N tai T ja jää pois Tapanilan asemalla (mikäli tulet K-junalla pohjoisesta niin jää pois Malmin asemalla). Tapanilan asemalta on noin 2 km eli noin 15 minuutin kävelymatka konserttipaikalle. Reitti konserttipaikalle on opastettu, seuraathan kylttejä.

Toivomme, että noudatatte ylempänä kerrottuja juna-asemia saapumis- ja poistumissuunnista riippuen. Muussa tapauksessa juna-asemat saattavat ruuhkautua.

Huomioikaa, että vaikka juniin on luvassa lisävaunuja ja ylimääräisiä vuoroja, niin junaliikenteessä on odotettavissa ruuhkia. Suosittelemme saapumaan konserttipaikalle hyvissä ajoin ennen konsertin alkua: varatkaa matkustamiseen riittävästi aikaa ja ajoittakaa saapuminen siten, että olette paikalla Malmin lentokentällä viimeistään klo 18. Normaaleihin ja esimerkiksi Reittioppaan tai Google Mapsin tarjoamiin matkustusaikoihin on syytä varata riittävän paljon lisää aikaa.

Suosittelemme ostamaan julkisen liikenteen liput jo hyvissä ajoin ennen konserttipäivää ja huomioimaan, että VR:n lähiliikenteessä ei myydä lippuja junissa. Juna-asemien lippuautomaateille on luvassa jonoja.

KÄVELLEN TAI POLKUPYÖRÄLLÄ
Mikäli asut kävely- tai pyöräilymatkan päässä konserttipaikasta, niin tämä on paras vaihtoehto!

Esimerkiksi Helsingin keskustasta on matkaa konserttipaikalle reilut 10 km, Tikkurilasta noin 7 km ja Itäkeskuksesta noin 7 km. Erityisesti poistuminen konsertin jälkeen on kaikkein sujuvinta pyöräillen ja kävellen. Tapahtuma-alueen vieressä on maksuton pyöräparkki.

Hyvä vinkki on ottaa fillari mukaan metroon ja jäädä pois Myllypuron asemalla, josta on vain 5 km matka konserttipaikalle. Tämä on todennäköisesti nopein tapa saapua tai poistua Helsingin keskustan tai Espoon suunnasta. Myös metroliikenteessä on luvassa lisävuoroja konsertin päättymisen jälkeen.

BUSSILLA
Malmille ja varsinkin Malmin lentokentälle tulee vain muutamia bussilinjoja, jotka tulevat olemaan erittäin ruuhkaisia ja täysiä. Pyydämme huomioimaan, että vaikka luvassa on ylimääräisiä bussivuoroja, eivät kaikki halukkaat millään tule mahtumaan busseihin. Suosittelemme käyttämään junia tai muita liikennevälineitä. Lisätietoja reiteistä tarjoaa reittiopas: www.reittiopas.fi

OMALLA AUTOLLA & AUTOJEN PYSÄKÖINTI
Konsertteihin myydään ennakkoon rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. Maksullinen parkkialue on jaettu kahteen lohkoon (Blue Parking ja Red Parking), jotka molemmat sijaitsevat lentokentän asfaltoidulla kiitotiellä aivan konserttialueen vieressä.

Pysäköintilippu maksaa 15€ / auto, ja parkkiliput tulevat myyntiin ke 19.6.2019 klo 12.00.
Osta parkkiliput täältä: www.tapahtumat.autopay.fi

Pysäköintialue aukeaa molempina päivinä klo 14.00 ja autoja ei voi jättää yöksi parkkiin (hinataan pois alueelta).

Pysäköintilippuja ei ole myynnissä enää konserttipäivänä, joten ostathan lipun hyvissä ajoin ennakkoon.

Virallisen parkkialueen ohella Malmin lentokentän lähialueilla ei ole lainkaan pysäköintipaikkoja ja henkilöautoliikennettä tullaan rajoittamaan. Suosittelemme jättämän auton parkkiin esimerkiksi Helsingin keskustaan, Pasilaan (esim. Messukeskus), Tikkurilaan, Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai muille VR:n lähiliikenteen liityntäpysäköintipaikoille.

Pyydämme huomioimaan, että konserttialueen lähialueet tulevat ruuhkautumaan konserttipäivinä ja monet kadut suljetaan ajoliikenteeltä. Varautukaan myös jonoihin ja ruuhkiin. Omalla autolla Malmille matkustavien on syytä varaamaan runsaasti aikaa saapumiseen ja autojen pysäköintiin.

Alueen sisääntulon yhteydessä inva-tunnuksellisille autoille on erillinen parkkipaikka Red Parking -pysäköintialueella. Inva-paikkoja on tarjolla rajallinen määrä, ja esteettömän pysäköintiluvan saaminen vaatiin ennakkoilmoittautumista. Lue lisää kohdasta esteettömyys.

SAATTO- JA NOUTOLIIKENNE
Mikäli olet viemässä autolla konserttivieraita Ed Sheeran -konserttiin, voit jättää heidät virallisiin drop zone -paikkoihin, joiden sijainneista kerrotaan tapahtuman lähestyessä. Drop Zone -paikat tulevat sijaitsemaan melko kaukana konserttialueesta, joten varaattehan saapumiseen ja kävelyyn riittävästi aikaa.

Saattaminen tai noutaminen konserttialueen välittömässä läheisyydessä ei ole mahdollista. Malmin lentokentän alueen lähialueen kadut suljetaan liikenteeltä.

TAKSILLA
Taksilla pääsee konserttialueen viereen, mutta varaudu ruuhkiin. Muut kuin viralliset taksit, esimerkiksi Uber-kuljettajat, eivät pääse ajamaan tapahtuma-alueen läheisyyteen. Helsingin taksikeskus ohjeistaa kuljettajat ajamaan oikeaan paikkaan.

ULKOPUOLISET MATKANJÄRJESTÄJÄT
Tilausbussien ja muiden ulkopuolisten matkajärjestäjien toivotaan ottavan yhteyttä konsertin järjestäjiin, jotta voimme neuvoa missä voitte jättää konserttivieraat kyydistä ja pysäköidä linja-autot. Pyydämme teitä lähettämään sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fullsteam.fi viimeistään 14.7.2019.


JONOTTAMINEN

Monet fanit haluavat tulla jonottamaan sisäänpääsyä jo hyvissä ajoin ennen konsertin alkua. Turvallisuussyistä jonottaminen konserttipaikan välittömässä läheisyydessä on sallittua kummankin konserttipäivän aamuna klo 9.00 alkaen.

Tapahtuman järjestäjillä on oikeus poistaa aikaisemmin jonottamaan saapuneet henkilöt tapahtumapaikan läheisyydestä.

Muistattehan viedä jonottaessa syntyvät roskat asianmukaisiin roska-astioihin, joita löytyy mm. tapahtuman portilta.


SAAVU AJOISSA

Erityisen tärkeää: saavuthan tapahtumapaikalle hyvissä ajoin ennen konsertin alkamisaikaa!


Kymmenien tuhansien asiakkaiden saapuessa paikalle porteille on odotettavissa ruuhkia, joten aikaisella saapumisella varmistat, että näet Ed Sheeranin konsertin sekä huippulämmittelijät James Bayn ja Zara Larssonin keikat alusta loppuun. Samalla ehdit tutustua tapahtuma-alueeseen ja esimerkiksi sen monipuoliseen ravintolatarjontaan.

Järjestäjät suosittelevat saapumaan paikalle aivan viimeistään klo 18 tai mieluiten sitä aikaisemmin. Jos saavut tämän ajan jälkeen, emme pysty takaamaan, että näet Ed Sheeranin esiintymisen kokonaan. Mikäli haluat nähdä varmasti myös konsertin lämmittelijät Zara Larssonin ja James Bayn, suosittelemme saapumaan heti porttien auettua klo 16.


LIPUT: KAIKKI LIPUT OVAT PERSONOITUJA


Estääksemme lippujen väärinkäyttöä, jälleenmyyntiä, absurdeja hintoja ja fanien riistämisestä, kaikki myydyt liput on nimettyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että lippuihin tulostuu ostajan nimi. Sisäänpääsyn yhteydessä vähintään lipussa lukevan sukunimen tulee täsmätä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen kanssa. Sinun tulee saapua tapahtumaan samassa seurueessa lippujen ostajan kanssa. Lippukäytäntö on sama Ed Sheeran -kiertueen kaikissa konserteissa.

Tämä tarkoittaa: Kaikkien seurueesi jäsenten (max 4 lippua) tulee saapua tapahtumaan samaan aikaan lipussa nimetyn henkilön kanssa.

Tapahtumajärjestäjällä on oikeus tarkastaa henkilöllisyytesi sisäänkäynnin yhteydessä. Otathan mukaan voimassa olevat kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Mikäli seurueessasi ei ole paikalla henkilöä, jonka nimi lukee lipussasi, et pääse sisään konserttialueelle.

Porteilla on luvassa ruuhkia, joten saavuthan seurueesi kanssa yhtä aikaa ja samaa sisääntuloreittiä pitkin.

Lue lisää Ed Sheeran -konsertin lipuista ja lippukäytännöistä täältä: https://tinyurl.com/y3zolmd4

Kaikissa lippuihin liittyvissä epäselvyyksissä ja kysymyksissä auttaa Lippupisteen asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@lippu.fi, puh 010 633 1030. Huomaa, että asiakaspalvelussa saattaa olla ruuhkia.


IKÄRAJA

Konsertteihin ei ole ikärajaa. Järjestäjien asettama suositusikäraja ilman täysi-ikäistä valvojaa saapuville Ed Sheeran -faneille on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee saapua tapahtumaan täysi-ikäisen valvojan seurassa.


SAAPUMINEN LASTEN KANSSA

Muistutamme, että jokaisella konserttivieraalla tulee olla oma konserttilippu eli myöskään pikkulapset eivät pääsee tapahtumaan ilman omaa lippua.

Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle ja sopimaan helposti löydettävän kohtaamispaikan, jos sattumalta eksytte toisistanne. Tapahtumapaikalla on todella paljon ihmisiä ja myös puhelinverkko saattaa ruuhkautua.

Rattaat ja lastenvaunut ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Konserttialueella on luvassa ruuhkaa ja tungosta, konsertin seuraaminen on lasten kanssa helpompaa ja turvallisempaa hieman sivummalta.


SISÄÄNTULO JA TURVATARKASTUS


•    Tapaa seurueesi jo ennen konserttipaikalle saapumista.
•    Saapukaa yhdessä ryhmässä. Muistakaa varata riittävästi aikaa.
•    Jonottakaa rauhassa ja noudattakaa järjestyksenvalvojien ohjeita.
•    Ottakaa konserttiliput ja kuvalliset henkilöllisyystodistukset esiin ennen portille saapumista.
•    Jos sinulla on PDF-lippu niin lataa se puhelimeesi jo kotona ennen saapumista Malmille. Mikäli mobiiliverkko ruuhkautuu, et saa näytettyä lippua portilla etkä pääse sisään konserttialueelle. Kuvakaappaus lipusta ei kelpaa, koska päätelaitteet lukevat vain alkuperäisiä PDF-tiedostoja.

Tapahtuma-alueen portilla suoritetaan turvatarkastus. Alempana löydät informaatiota kielletyistä esineistä.

Sisäänkäynnin ja turvatarkastuksen nopeuttamiseksi suosittelemme ottamaan mukaan konserttipaikalle vain välttämättömät tavarat. Esimerkiksi isot reput ja laukut suositellaan jättämään kotiin tai narikkaan.

Portilta löytyy maksullinen ja vapaaehtoinen narikka, hinta 5€ / asiakas. Lisäkäynnit narikassa 2€.


TAPAHTUMA-ALUEEN PALVELUT SISÄÄNTULON JÄLKEEN


Sisääntulon jälkeen löydät alueelta mm. wc-alueita ja vesipisteitä, Ed Sheeranin fanituotteiden myyntipisteen, useita ruoka-, juoma- ja herkkumyyjiä sekä korvatulppien ja kertakäyttösadetakkien myyntipisteen.

Tapahtuma-alueella on yksi esiintymislava, jolla kaikki illan artistit esiintyvät.

Täysi-ikäisille (K-18) on tarjolla kaksi suurta anniskelualuetta, joista molemmista on hyvät näkymät konserttilavalle.


KONSERTIN KATSOMOALUE


Malmin lentokenttä on tasaista ja pääosin asfaltoitua maaperää, jossa on helppo liikkua.

Lavan edessä on aidattu etuosa, jonne mahtuu noin 4000 katsojaa. Lavan etuosa täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli haluat päästä katsomaan konserttia aivan lavan etuosaan, saavu paikalle heti porttien avauduttua.

Konsertissa on ainoastaan numeroimattomia seisomapaikkoja.
Ruokamyyntialueen läheisyydessä ja anniskelualueilla on istumapaikkoja.


MAKSAMINEN KONSERTTIALUEELLA

Yleisimmät pankki- ja luottokortit, lähimaksu sekä lähimaksulla toimivat mobiilimaksamisen vaihtoehdot toimivat maksuvälineenä kaikissa Ed Sheeran -konserttialueen myyntipisteissä, narikassa, baareissa ja ravintoloissa. Lähimaksu (maksuraja nykyisin 50€!) on nopein ja kätevin maksutapa!


TÄRKEITÄ ASIOITA MUISTAA TAPAHTUMA-ALUEELLA


•    HENKILÖLLISYYSTODISTUS | Tarvitset virallista henkilöllisyystodistusta (passi, ajokortti, kuvallinen henkilökortti) portilla sisääntulon yhteydessä, koska liput ovat nimettyjä. Lue lisää lippujen nimeämiskäytännöstä ylempää tästä info-paketista. Mikäli olet yli 18-vuotias ja haluat vierailla anniskelualueilla, tarvitset henkilöllisyystodistusta ikäsi todistamiseksi.
•    VALOKUVAAMINEN JA VIDEOINTI | Kuvaaminen kännykkä- ja pokkarikameroilla on sallittua. Järjestelmäkameroiden (määritelmä: irroitettavaa optiikkaa), videokameroiden (myös GoPro-kameroiden) ja selfie-tikkujen tuominen on kiellettyä.
•    KÄYTÄ JAKAESSASI SOMESSA | Virallinen hashtag on #EDsinki
•    KORVATULPAT | Ota mukaan korvatulpat. Suojaamalla korvat voit nauttia keikasta turvallisesti. Tapahtumassa on luonnollisesti myös myynnissä korvatulppia.
•    SADETAKKI TAI AURINKORASVA | Jos sää vaikuttaa sateiselta, niin pakkaa laukkuun sadetakki. Sateenvarjot eivät ole sallittuja turvallisuus- ja näköestesyistä. Helteisellä säällä puolestaan aurinkorasva, vesipullo ja hattu takaavat onnistuneen kokemuksen.
•    SÄÄNMUKAINEN VAATETUS JA HYVÄT KENGÄT | Konsertti jatkuu myöhäiseen iltaan, joten lämpimät vaatteet ja mukavat kengät takaavat parhaan mahdollisen keikkakokemuksen. Koska luvassa on runsaasti kävelyä, suosittelemme korkokenkien sijaan esim. lenkkareita.
•    EI LATAUSPISTEITÄ - OTA POWER BANK | Tapahtuma kestää useita tunteja, joten puhelimen akku voi loppua. Tapahtumassa ei ole puhelimien latauspistettä. Konsertin aikana puhelinverkko saattaa ajoittain ruuhkautua, joten sovittehan jo etukäteen tapaamispaikan seurueesi kanssa, jos eksytte toisistanne.
•    NARIKKA | Sisäänkäynnin yhteydessä palvelee maksullinen ja vapaaehtoinen narikka. Voit halutessasi jättää ylimääräiset kantamukset säilöön konsertin ajaksi. Narikka maksaa 5 €/asiakas. Lisäkäynti 2€.
•    WC-TILAT | Alueella on useita wc-pisteitä. Kaikilla wc-alueilla on myös esteettömiä invavessoja.
•    TUPAKOINTI | Tupakointi on kiellettyä lavan läheisyydessä. Tupakoithan vain erikseen merkityissä tupakointipisteissä.
•    ENSIAPU | Kiinteän ensiapupisteen lisäksi alueella kiertää ensiapuhenkilöstöä. Mikäli sinä tarvitset tai huomaat toisen konserttivieraan tarvitsevan apua, ole välittömästi yhteydessä lähimpään järjestyksenvalvojaan.
•    JÄTEHUOLTO | Alueella on useita jätepisteitä, muistathan lajitella.
•    LÖYTÖTAVARAT | Konsertin aikana löytötavarat toimitetaan tapahtuma-alueen info-pisteeseen. Konsertin jälkeisinä päivinä kadonneita esineitä voi tiedustella tuntomerkkejä vastaan sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@fullsteam.fi. Vähintään 20 euron arvoiset löytötavarat toimitetaan Helsingin poliisille Pasilan toimipisteeseen konserttia seuraavana maanantaina 29.7.2019.


RUOKA & JUOMA

Tapahtuma-alueella on monipuolinen tarjonta erilaisia ravintolapalveluita: ruokaa tarjoilevien pop up -ravintoloiden ohella myynnissä on vettä, virvokkeita ja snackseja sekä täysi-ikäisille suunnatuilla anniskelualueilla myös alkoholijuomia.

Katso tapahtumakartasta ruokamyyntialueiden tarkemmat sijainnit.


OMAT EVÄÄT

Voit ottaa konserttiin ”normaalikokoisia eväitä” eli esimerkiksi leipiä, hedelmiä, snackseja, makeisia ja muita vastaavia eväitä. Isokokoiset piknik-korit ja kylmälaukut ovat kiellettyjä.

Voit tuoda yhden max. 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän virvoitusjuoma- tai vesipullon (pullon oltava kirkas ja läpinäkyvä, tyhjät alkoholipullot eivät ole sallittuja). Myös pienet pahviset pillimehut ovat sallittuja.

Alueella on vesipisteitä, joissa voit täyttää vesipullosi.
Alkoholin tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.


ESTEETTÖMYYS

Saapuminen tapahtuma-alueelle on tasaista asfaltti- tai hiekkatietä, ja jokaiselta portilta löytyy myös erikseen merkattu sisääntulokaista pyörätuoliasiakkaita ja muita liikuntarajoitteisia varten.

Red Parking -pysäköintialueella on inva-pysäköintialue, jossa on rajallinen kapasiteetti. Inva-pysäköintipaikkoja on tarjolla rajoitettu määrä ja ainoastaan pyörätuolippuja ostaneille henkilöille. Pysäköintilupa vaatii ennakkoilmoittautumisen sähköpostitse viimeistään 30.6.2019. Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fullsteam.fi – lisää otsikoksi ”Ed Sheeran / esteetön pysäköinti”. Huomioithan, että lähetetty hakemus ei takaa myönnettyä pysäköintipaikkaa.

Viestissä tulee ilmetä seuraavat asiat
•    Invalidipysäköintiluvan haltijan nimi
•     Puhelinnumero
•     Sähköpostiosoite
•     Sen auton rekisterinumero, jolla saavut paikalle
•     Invalidipysäköintiluvan lupanumero

Olemme kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin yhteydessä konsertin lähestyessä.

Konserttialueella sijaitsee 2 esteetöntä pyörätuolikatsomoa, joiden sijainti on miksauskopin läheisyydessä. Muistutamme, että pyörätuolikatsomoon pääsee ainoastaan pyörätuolilipulla. Tavallisella konserttilipulla ei pääse pyörätuolikorokkeelle. Saavuttehan paikalle hyvissä ajoin ja pidätte konserttilippunne tallessa koko tapahtuman ajan.

Pyörätuolilipun ostaneet asiakkaat saavat sisäänkäynnin yhteydessä rannekkeen, joka oikeuttaa pääsyyn pyörätuolikorokkeelle. Tarkista rannekkeesta onko kyseessä pyörätuolikoroke 1 vai pyörätuolikoroke 2.

Konserttipaikan jokaisella wc-alueella on myös esteettömiä invavessoja.

Pyörätuoliasiakkaiden ja muiden erityisryhmien avustaja (1 avustaja / asiakas) on tervetullut ilman omaa konserttilippua. Suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta.

Mikäli teillä on aiheesta lisäkysymyksiä, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fullsteam.fi.


KIELLETYT ESINEET

Pyydämme jättämään kaikki ylimääräiset tavarat kotiin tai viemään ne säilytykseen maksulliseen narikkaan.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja, yli 0,5 litran juomapulloja, ampuma- tai teräsaseita (sis. monitoimityökalut), ilotulitteita tai muita vastaavia vaarallisia esineitä.

Sateenvarjot ovat kielletty, jotta sateen sattuessa kaikilla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys lavoille.

Retkijakkarat ja lastenrattaat tai -vaunut ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.
Myös selfie-kepit kuuluvat kiellettyihin esineisiin.

Portilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, että onko jokin esine turvallisuusriski.

Isokokoiset rinkat ja matkalaukut tulee jättää narikkaan. Normaalikokoiset selkäreput, kangaskassit ja käsilaukut ovat sallittuja.


POISTUMINEN

Ed Sheeranin esiintymisen arvioitu päättymisaika on molempina konserttipäivinä noin klo 23.

Kulkureitit todennäköisesti ruuhkautuvat 60 000 ihmisen poistuessa paikalta samanaikaisesti. Muistutamme liikkumaan rauhassa ja odottamaan kulkuväylien vapautumista.

Ostattehan julkisten liikenteen meno- ja paluuliput jo hyvissä ajoin etukäteen.

Huomioithan, että kulkureitit ovat kapeita lentokenttäalueen porteille on odotettavissa poistuttaessa ruuhkia niin kävellen kuin autollakin liikkuville. Tämä on samalla turvallisuusasia, sillä katuverkkoon ei mahdu kerralla kaikki konserttialueelta poistuvat asiakkaat.

Vältä jonottaminen esimerkiksi juna- tai taksiasemalla ja nauti konserttialueen palveluista myös keikan päättymisen jälkeen. Baarit ovat auki puoleen yöhön asti.

JUNAT
Mikäli poistut konsertista Helsingin keskustan suuntaan, niin kävele Malmin juna-asemalle ja valitse juna I, N, K tai T. Konserttialueelta on noin 2 km kävelymatka eli noin 15 minuutin kävelymatka juna-asemalle.

Mikäli poistut konsertista pohjoisen suuntaan, niin kävele Tapanilan juna-asemalle ja valitse juna I, P, N tai T. Konserttialueelta on noin 2 km kävelymatka eli noin 15 minuutin kävelymatka juna-asemalle.

Pyydämme käyttämään eri juna-asemia riippuen poistumissuunnasta ruuhkien sujuvan poistumisen varmistamiseksi.

Junaliikenteessä on luvassa lisävuoroja ja -vaunuja. Lisävuorot ajavat sekä etelän että pohjoisen suuntiin aamuyöhön klo 03 asti, joten kaikki halukkaat pääsevät varmasti pois Malmilta tai Tapanilasta.

Huomioikaa, että junaliikenteessä on odotettavissa ruuhkia. Järjestyksenvalvojat päästävät vain turvallisen määrän konserttivieraita laiturialueelle, odotattehan rauhassa vuoroanne.

Suosittelemme ostamaan julkisen liikenteen liput jo hyvissä ajoin ennen konserttipäivää ja huomioimaan, että esimerkiksi VR:n lähiliikenteessä ei myydä lippuja junissa. Juna-asemien lippuautomaateille on luvassa pitkiä jonoja.

KÄVELLEN TAI POLKUPYÖRÄLLÄ
Poistu rauhallisesti jalkakäytäviä tai pyöräteitä pitkin ja muu liikenne huomioiden. Mikäli poistut polkupyörällä niin muista ajovalo.

Myös metro ajaa normaalia pidempään, joten Helsingin keskustan tai Espoon suuntaan poistuville suositellaan pyöräilyä Myllypuron metroasemalle (matka noin 5km) ja ottamaan fillari mukaan metroon. Metroliikenne jatkuu konsertti-iltoina normaalia myöhempään.

BUSSIT
Busseihin mahtuu poistumisen yhteydessä vain murto-osa halukkaista konserttivieraista, joten suosittelemme valitsemaan junan tai muun kulkuvälineen.

TAKSILLA
Tapahtuma-alueen eteläpuolelle rakennetaan väliaikainen taksitolppa, mutta varaudu jonottamiseen ja ruuhkiin. Muut kuin viralliset taksit, esimerkiksi Uber-kuljettajat, eivät pääse ajamaan tapahtuma-alueen läheisyyteen.

Suosittelemme jakamaan taksikyytejä tuttujen ja tuntemattomien kanssa! Kimppataksit nopeuttavat kaikkien konserttivieraiden poistumista alueelta.

NOUTOKYYDIT
Mikäli teitä tullaan noutamaan autolla, sovittehan tapaamispaikan riittävän kauaksi konserttialueesta. Portin läheisyyteen ei pääse ajamaan autolla ja osa lähialueen kaduista suljetaan tapahtuman ajaksi.

Viralliset noutopaikat kerrotaan konsertin lähestyessä. Varaudu ruuhkiin ja jonoihin.


MALMIN JA TAPANILAN ALUEEN PALVELUT

Malmin alueen parhaat palvelut löytyvät Malmin juna-aseman välittömästä läheisyydestä löytyvästä kauppakeskus Malmin Novasta (www.malminnova.fi), ja Malmilla on myös paljon muita kauppoja ja ravintoloita. Pohjoisesta saapuvia palvelee Tapanilan juna-aseman vieressä ruokakauppa ja ravintoloita.

Lähin apteekki sijaitsee kauppakeskus Malmin Novassa (avoinna klo 7-22).


LISÄTIETOA HELSINGISTÄ

Konserttikaupungista Helsingistä löytyy paljon tekemistä, joten suosittelemme saapumaan Suomen kauniiseen pääkaupunkiin jo hyvissä ajoin ennen konserttia. Lisätietoa Helsingistä tarjoaa esimerkiksi info-sivusto www.myhelsinki.fi.


PÄIVITTYVÄT KONSERTTI-INFOT

Mikäli konsertti-infoihin tulee muutoksia, päivitämme tietoa asiasta tälle sivustolle.
Tapahtumauutisia voit seurata myös tapahtuman virallisesta Facebook-eventistä: www.facebook.com/events/1780786295304358/


TIETOA MALMIN LENTOKENTÄN LÄHIALUEEN ASUKKAILLE

Ed Sheeran -konsertit tuovat Malmille poikkeuksellisen suuren määrän yleisöä. Pyydämme lähialueen asukkaita varaamaan liikkumiseen normaalia enemmän aikaa ja välttämään konserttipäivänä ajoliikennettä konserttialueen läheisyydessä. Myös joukkoliikenne tulee ruuhkautumaan Malmin suunnalla konserttipäivinä.

Konsertin rakennus- ja purkutyöt eivät aiheuta merkittäviä haittoja lähialueelle.

Äänentoistoa testataan maanantaina 22.7.2019 klo 9-21 välisenä aikana ja konserttipäivinä ti-ke 23.-24.7.2019 klo 9 alkaen.


KYSYTTÄVÄÄ?

Kaikkiin lippuihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun asiakaspalvelu@lippu.fi tai puh 010 633 1030.

Mikäli teillä on muuta kysyttävää Ed Sheeran -konsertteihin liittyen, niin pyydämme ensin lukemaan tämän info-paketin huolellisesti. Jos vastausta ongelmaanne ei löydy niin konserttien järjestelyihin liittyvät tarkentavat kysymykset voi lähettää asiakaspalvelu@fullsteam.fi.

Huomioikaa, että asiakaspalvelumme todennäköisesti ruuhkautuu suuren viestimäärän vuoksi konsertin lähestyessä, vastaamme kaikille mahdollisimman pian.

Konsertit järjestää Fullsteam Agency Oy


***IN ENGLISH***

ED SHEERAN (UK)
+ ZARA LARSSON (SWE), JAMES BAY (UK)
Tuesday 23.7.2019 @ Helsinki, Malmin lentokenttä
Wednesday 24.7.2019 @ Helsinki, Malmin lentokenttä (SOLD OUT)

Tickets:
www.lippu.fi/edsheeran


In the following paragraphs you will find important information regarding Ed Sheeran’s concerts held at Malmi Airport on Tuesday 23rd and Wednesday 24th of July. The following information applies to both concerts.

Ed Sheeran (UK), currently the world’s most popular artist, comes to Finland for the first time. The British musician releases a brand-new album “No. 6 Collaborations Project” right before the concerts.

The following info text is long and thorough, but we encourage you to read it through. We reserve the rights to changes and adjustments as the concerts draw near.


TICKETS

Tickets for Tuesday’s concert on 23.7.2019 are still available at www.lippu.fi/edsheeran.

Wednesday’s concert on 24.7.2019 is fully sold out.

Ticket resale and ticket raffles are prohibited. Resold tickets will be invalidated.

Do not share pictures of your tickets anywhere so that the serial code of the ticket can’t be copied or misused in any manner.

If you have bought your ticket in PDF format, make sure to download it to your phone before arriving to the concert area.


SCHEDULE

16.00 Gates open
18.45 James Bay (UK)
19.45 Zara Larsson (SWE)
21.00 Ed Sheeran’s concert begins
22.45 The estimated ending time for Ed Sheeran’s concert
00.00 The concert area closes

The schedule applies to both concerts. Changes to schedule are possible, so make sure to check the current situation during the week of the events.

Particularly important: make sure to arrive on time. We encourage you to arrive latest at 18.00.


THE VENUE: MALMI AIRPORT

Ed Sheeran’s concerts will be held at Malmi Airport, Helsinki. The airport is located here: www.google.fi/maps/@60.2484243,25.0402102,16z

The map of the concert area is attached lower on this page.

The concert area’s surface is flat concrete/sand/grass field. Only unnumbered standing tickets are sold.

In front of the stage is a fenced area with a capacity of approximately 4000 viewers. The area will be filled based on arriving order. If you wish to see the concert from this area, we encourage you to come when the gates open at 16.00.

In total, the concert area has a capacity of 60 000 concert-goers per day.

Please notice that the concert area and its immediate vicinity (Malmi Airport, including the parking space and other areas in addition to the concert area) are attainable only with tickets to the concert. Children and other concert-goers may be escorted to the gate of the airport area.Please notice that the maps of the concert area are updated closer to the event.


THE FLORA AND FAUNA OF MALMI AIRPORT

Malmi Airport is inhabitated by a vast array of different animals, insects and birds, some of which are endangered. The concert area will be constructed in a manner that is respectful of sustainable values and the biota of the area. Much of the concert area is located on landing strips made of concrete. We remind you to follow the instructions of the safety personnel, to walk only on marked paths and to avoid littering.


ARRIVING TO THE AREA

Malmi can be easily reached by public transportation, which we encourage you to use.

The concert area has three entrances and we recommend that you choose the one that is most suitable regarding your route. You will find more detailed information regarding arrival below.

We kindly ask you to follow the instructions presented on this page regarding your arrival and exit from the area. For instance, Google Maps and Reittiopas may instruct you to use routes that are not appliable during the concert.


ARRIVING BY TRAIN
Foremost, we recommend that you arrive to Malmi by VR’s commuter train. You can find the region map for commuter trains here: https://www.vr.fi/cs/vr/en/lahiliikenteen_reittikartta_en

When arriving from south, or Helsinki’s center, you can take the train. Lines I, N, K and T go to Malmi. The station nearest to the concert is Malmi‘s station, from which the walk to the concert area is approximately 2 kilometers long (roughly 15 minutes). There are signs guiding you to the concert area – make sure to follow them.

When arriving from north, you can take the train. Lines I, P, N and T go to Malmi. The station nearest to the concert is Tapanila‘s station, from which the walk to the concert area is approximately 2 kilometers long (roughly 15 minutes). There are signs guiding you to the concert area – make sure to follow them.

We request you to use different train stations depending on your direction of arrival to avoid congestion and to ensure a smooth arrival.

Please note that congestion is to be expected even though there are additional shifts and seats on the trains. We encourage you to arrive in good time and reserve enough time for transportation.

We recommend that you buy tickets for public transportation well before the day of the event. Also note that train tickets are not sold in VR’s commuter trains. There will most likely be queues to the ticket vending machines on the train stations.

ARRIVING BY FOOT OR BY BICYCLE
If you live in the approximity of the concert area, walking and biking are the best choices of transportation!

Helsinki’s center is roughly 10 kilometers away from the concert area, whereas both Tikkurila and Itäkeskus are approximately 7 kilometers away from the concert area. Especially exiting after the event is easiest by foot and by bicycle. There is a cost-free parking area for bicycles next to the concert area.

You can also take your bicycle to the metro and exit at Myllypuro’s station, situated only 5 kilometers from the concert area. This is likely to be the fastest way to arrive and exit the area if you are coming from Espoo’s or Helsinki’s center’s direction. There will also be additional shifts in the metro traffic after the concert ends.

ARRIVING BY BUS
Only few bus lines go to Malmi and Malmi Airport and they are likely to be extremely packed. Therefore, we would like to note that even though there are additional shifts, it is unlikely that the buses can fit everyone in. We recommend that you use trains or other means of transportation. More information regarding the routes is offered by Reittiopas: www.reittiopas.hsl.fi

ARRIVING WITH OWN CAR & PARKING
A limited number of parking spaces are sold prior to the concerts. The paid parking area is divided into two segments (Blue Parking and Red Parking) that are both located on the concrete landing strip right next to the concert area.

The parking ticket costs 15 € per car and the parking tickets come on sale on Wednesday 19.6.2019 at 12.00. You can buy your parking tickets here: www.tapahtumat.autopay.fi

The parking area opens at 14.00 on both days. It is not allowed to leave the cars there for the night – cars left on the area will be towed.

Parking tickets are not sold during the day of the events, so make sure to buy them in good time.

There are no parking spaces near the Malmi Airport in addition to the official parking area. We recommend that you park your car in Helsinki’s city center, Pasila (Messukeskus, for instance), Tikkurila, Helsinki-Vantaa Airport or other parking areas near VR’s regional stations.

Please note that the nearby areas of the concert area will be congested on the days of the concerts and many streets will be closed from traffic. Traffic jams are also to be expected. If you travel with your own car, reserve enough time for arrival and parking.

There will be a reserved area for accessible parking in the Red Parking area. There is a limited number of accessible parking spaces, and you need to register for the parking space in advance. You can find more info in the section regarding accessibility.

DROPPING OFF AND PICKING UP
If you are driving someone to Ed Sheeran’s concerts, you can drop them off at the official Drop Zone spots – information regarding their location will be announced closer to the concerts. The Drop Zone spots are located quite far away from the concert area, so make sure to reserve enough time for arriving.

Dropping off and picking up in the immediate vicinty of the concert area is not possible, as the roads in the areas surrounding Malmi Airport will be closed from traffic.

ARRIVING WITH A TAXI
You can come to the concert area with taxi, but please be prepared for traffic jams. Only official taxis are allowed to drive to the vicinity of the concert area. Helsinki’s taxi center will instruct the taxi drivers.

ARRIVALS ARRANGED BY THIRD PARTIES
Parties arranging charterbuses and travel services are requested to contact the organizers of the concerts so that we can instruct you on where to park the buses and where to drop off passengers. We request that you send us email at asiakaspalvelu@fullsteam.fi by 14.7.2019.


QUEUING

Many fans wish to come to queue well before the concert starts. For safety reasons, queuing in the immediate vicinity of the concert area is allowed from 9:00 on both days. The organizers of the event reserve the right to remove customers who come to queue before 9:00.

Please remember to take your trash to the according trash bins found at the area’s gate, among other locations.


VERY IMPORTANT: ARRIVE ON TIME

It is particularly important that you arrive to the concert area well before the concert starts!

As there will be tens of thousands of customers attending to the event, congestion is to be expected, also at the gates. Come to the area in good time to make sure that you get to see the world-class supporting artists James Bay and Zara Larsson. This way you can also get to know the concert area and its diverse selection of restaurants. We recommend that you arrive at 18.00 at the latest – preferrably earlier. If you arrive later, we can’t quarantee that you see Ed Sheeran’s concert in its entirity. If you wish to see Zara Larsson’s and James Bay’s shows, we recommend that you arrive at 16, when the gates open.


TICKETS: ALL TICKETS ARE PERSONALIZED


To prevent misuse, reselling, unreasonable pricing and extortion of fans, all tickets are personalized. This means that the ticket buyer’s name will be printed on the ticket. Upon entrance, the buyer needs show an identity card (photo ID) and show that the name in the tickets matches with the name in the identity card. Therefore, all members of your party (max 4 tickets) must come to the event accompanied by the person who bought the tickets. This policy is being used in every show of Ed Sheeran’s tour. If the person whose name is on your ticket is not present, you cannot enter the concert area.

The organizer of the event has the right to inspect your identity at the gates, so please bring a valid photo ID with you.

There will be commotion at the gates, so please make sure to enter the concert area together with your party and using the same entrance.

More information regarding the tickets and ticket policies of Ed Sheeran’s concert can be found here: https://tinyurl.com/y3zolmd4

Lippupiste’s customer service helps with all questions regarding the tickets: asiakaspalvelu@lippu.fi, 010 633 1030.


AGE RESTRICTION

There is no age restriction at the concerts. However, we recommend that children below the age of 14 come accompanied by an adult. We recommend that you come to the area in good time and agree upon an easily identifiable meeting place in case one of you gets lost. Due to the large crowds at the events, cell phones may be affected by network and signal issues.

Perambulators and trolleys are prohibited for safety reasons.

The concert area will be crowded – therefore it is easier and safer to follow the concert from the sidelines of the field if you are accompanied by children.


ENTRANCE AND SECURITY CONTROL

•    Meet up with your party before entering the concert area.
•    Enter the area as a group. Remember to reserve enough time.
•    Queue calmly and follow the instructions of the safety personnel.
•    Have your tickets and photo ID at hand before coming to the gates.
•    If you have a PDF ticket, download it to your phone before coming to Malmi. If mobile networks are affected by traffic peaks, you may not be able to show your ticket at the gate and therefore cannot enter the concert area. A screenshot of the ticket does not suffice as the ticket readers can only read original PDF files.

There will be a security control at the gate. You will find more information regarding prohibited items below.

To ensure fast entrance and security control we encourage you to bring only necessary items with you to the concert area. For instance, we recommend that you leave big backpacks and bags either at home or in the cloakroom. There is an optional paid cloakroom available at the gate. The fee for cloakroom is 5 € per customer. The fee for additional visit in the cloakroom is 2 €.


SERVICES IN THE CONCERT AREA

After entering the concert area, you will find lavatory services, water refill stations, Ed Sheeran merchandise stands, several vendors selling food and beverages, as well as vendors selling ear plugs and disposable rain cloaks.

There is one stage on the concert area on which all of the evening’s artists perform.

There are two large bar areas for adults in the area. Both areas offer a good view to the stage.


THE AUDIENCE AREA

Malmi Airport consists mainly of flat surface made of concrete, enabling easy moving in the area.

In front of the stage is a fenced area with a capacity of approximately 4000 viewers. The area will be filled based on arriving order. If you wish to see the concert from this area, we encourage you to come when the gates open.

Only unnumbered standing tickets are sold. Seats are available in the vicinity of the food vending area and the bar area.


PAYING IN THE CONCERT AREA


All vendors, bars and the cloakroom in the concert area accept most debit and credit cards and contactless payment. Contactless payment is limited to 50 € per purchase, and it is the fastest and easiest method of paying!


THINGS TO KEEP IN MIND IN THE CONCERT AREA


•    ID | You will need an official photo ID (passport, driving license, photo ID) to enter the concert area, as all tickets are personalized. More info can be found above in the section devoted for the personalizing of the tickets. If you are over 18 years old and wish to enter the bar areas, you are required to have an ID to prove your age.
•    TAKING PHOTOS AND VIDEOS | Filming with your smartphone or digital camera is allowed. Systems cameras (definition: interchangeable lenses), video cameras (including GoPro cameras) and selfie sticks are prohibited.
•    SHARING IN SOCIAL MEDIA | The official hashtag for the events is #EDsinki
•    EAR PLUGS | Bring ear plugs with you. Protecting your hearing ensures that you can safely enjoy the concert. There are also ear plugs sold at the event.
•    RAINCOATS AND SUN BLOCK | If the weather seems rainy, bring along a raincoat. Umbrellas are prohibited due to reasons related to safety and to ensure a good view to the stage. In the case of hot weather, bring along sun block, water bottle and a hat.
•    DRESSING ACCORDING TO THE WEATHER | As the concerts last well into the night, it is recommendable to dress warmly and to bring along proper shoes. Since there will be lots of walking, we encourage you to leave high heels at home and bring along sneakers or other shoes fit for walking, instead.
•    NO CHARGING STATIONS – BRING ALONG A POWERBANK | As the event lasts for many hours, your phones battery may die. There are no charging stations in the area. The mobile networks may be affected by traffic peaks, so make sure to decide upon a meeting place with your party in the case you get lost.
•    CLOAKROOM | There is an optional paid cloakroom upon the entrance. The fee for the cloakroom is 5 € per customer. The fee for an additional visit to the cloakroom is 2 €.
•    LAVATORY AREAS | There are numerous lavatory areas in the concert area. All lavatory areas also include accessible toilets.
•    SMOKING | Smoking in the vicinity of the stage is prohibited. Please smoke only in the areas designated for smoking.
•    FIRST AID | In addition to the first aid station located in the area, there are also first aid personnel moving around the area. If you need help or notice that someone else needs help, contact the nearest member of safety personnel immediately.
•    WASTE MANAGEMENT | There are several places for garbage disposal in the area. Please remember to sort your trash.
•    LOST & FOUND | Found items will be delivered to the area’s info desk during the event. In the days following the event, lost items can be inquired via email at asiakaspalvelu@fullsteam.fi. Remember to describe the characteristics of the lost item. Items with a value of 20 € or higher will be delivered to Helsinki’s police station in Pasila on Monday (29.7.2019) following the concert.


EATING AND DRINKING

There is a wide array of food and beverages sold in the concert area. In addition to pop-up restaurants serving food, there is also water, beverages and snacks available. Alcohol is served for adult customers in the bar area. See more detailed locations in the event’s map.


BRINGING YOUR OWN FOOD

You are allowed to bring “normal-sized” food like sandwiches, fruits, snacks, sweets and other similar food into the concert area. Large-sized picnic baskets and coolers are prohibited.

You are allowed to bring one unopened 0,5 liter bottle or an empty 0,5 liter bottle with you. The bottle needs to be transparent and clear. Empty alcohol bottles are prohibited. Small juice boxes made of cardboard are allowed.

There are water refill stations in the area, where you can fill your water bottle. It is prohibited to bring alcohol to the area.


ACCESSIBILITY

The route leading to the entrance of the area consists of flat surface made of concrete and sand roads and every gate has a specifically marked entrance for customers with physical disabilities or wheelchairs.

The Red Parking parking area has an accessible parking space with a limited capacity. Accessible parking is allowed only for customers who have bought a wheelchair ticket. Customers requesting a permit for accessible parking need to apply in advance by 30.6.2019. You can send us an email at asiakaspalvelu@fullsteam.fi – as the header for the email, write “Ed Sheeran / accessible parking”. Please note that applying does not guarantee an accessible parking spot.

The email should contain the following information
•    Name of the person holding the disabled parking permit
•     Phone number
•     Email address
•     Register number for the car with which you are arriving to the area
•     The permit number of the disabled parking permit

We will be in contact with all who have sent an application as the events draw near.

There are 2 elevated wheelchair seatings in the concert area, located near the mixing booth. We would like to remind that the wheelchair seatings can only be accessed with a wheelchair ticket. Regular tickets do not entitle to an access to the wheelchair seating. Please arrive in good time and keep your tickets with you during the whole event.

Customers holding a wheelchair ticket will receive a bracelet upon entrance, entitling them to an access to the elevated wheelchair seating.

Every lavatory area in the concert area has also accessible toilets.

Customers in wheelchairs, as well as customers with other disabilities, are welcomed to bring along a personal assistant (1 assistant / 1 customer). Personal assistants are not required to have their own concert tickets. We recommend that you bring along a certificate of the need for a personal assistant.

If you have any additional questions, we encourage you to send us an email at asiakaspalvelu@fullsteam.fi.


PROHIBITED ITEMS

We request that you leave all additional items at home or bring them to the cloakroom.

Alcohol, glass bottles, bottles larger than 0,5 liters, firearms or sharp objects (including multi-purpose tools), fireworks and other similar dangerous items are prohibited.

Umbrellas are prohibited to ensure that everyone has a clear view to the stage.

Portable chairs and perambulators are prohibited due to safety reasons. Selfie sticks are also included in the prohibited items.

There will be a security control at the gate, and the members of the safety personnel make the final decision whether an item poses a risk for safety.

Large backpacks and suitcases need to be taken to the cloakroom. Normal-sized backpacks, textile bags and purses are allowed.


EXITING THE AREA

Ed Sheeran’s show is scheduled to end approximately at 23 on both days.

The routes are likely to be packed as 60 000 people exit simultaneously. We remind you to move calmly and wait for the routes to clear.

Please buy your tickets for public transportation in advance.

Please note that as the routes leading to the airport area’s gates are narrow, congestion is to be expected – for those walking as well as for those driving. This is a matter of safety as well, as the road network won’t fit all customers exiting at the same time.

You can avoid long queuing at the train station and taxi stations by staying at the concert area also after the concert has ended. The bars at the area serve until midnight.

TRAINS
If you are heading to Helsinki, you can walk to Malmi’s train station and use the train. Lines I, N, K and T go to Helsinki’s city center. The walk from the concert area to the train station is approximately 2 kilometers long and takes roughly 15 minutes.

We request you to use different train stations (depending on your location and direction of exiting) to ensure a smooth trip back home.

There are additional train shifts. The additional shifts go north and south and operate until 3 in the morning, ensuring that everyone gets back home from Malmi and Tapanila.

Please note that the trains are expected to be crowded. The members of safety personnel allow only a safe number of customers in the dock area of the train station at a time, so please wait calmly for your turn.

We recommend that you buy your tickets for public transportation well in advance. Please note that train tickets are not sold in the commuter trains. The ticket vending machines at the train stations are expected to be crowded.

BY FOOT OR BY BICYCLE
Exit calmly using walkways or cycleways and take other traffic into consideration. If you exit by bicycle, remember to have your lights on.

The metro also has additional shifts. For those traveling to the direction of Helsinki’s city center or Espoo, we recommend cycling to Myllypuro’s metro station (approximately 5 kilometers) and taking your bicycle with you to the metro.

BY BUS
Buses can only fit a fraction of customers exiting the area. Therefore, we recommend that you go by train or by other means of transportation.

BY TAXI
A temporary taxi pick-up point will be constructed at the south side of the concert area. However, be prepared to queue due to traffic peaks. Only official taxis are allowed to drive to the vicinity of the concert area. Ubers, for instance, are not permitted.

We encourage you to share taxis with other concert-goers! Sharing cabs helps everyone get home faster.

ARRANGED PICK-UPS
If you have arranged a pick-up drive back home, make sure to arrange a meeting place reasonably far away from the concert area. Cars are not allowed to drive to the vicinity of the gate and some of the streets in the area are closed for the event.

The official pick-up points will be declared closer to the concert. Prepare for traffic peaks and long queues.


SERVICES IN THE MALMI AND TAPANILA AREA

The best services in the Malmi area can be found in Malmin Nova (www.malminnova.fi), the mall located in the immediate vicinity of Malmi’s train station. Many shops and restaurants can also be found in Malmi. The shops and restaurants close to Tapanila’s train station serve customers arriving from north.

The nearest pharmacy store is located in Malmin Nova (opening hours: 7-22).

 
ADDITIONAL INFORMATION ABOUT HELSINKI

Helsinki is filled with different leisure activities. Our recommendation is that you arrive to Helsinki well before the concert so you can get a chance to also explore Helsinki. Additional information about Helsinki can be found at www.myhelsinki.fi, for instance.


UPDATING INFORMATION REGARDING THE CONCERTS

In the case of changes in the information regarding the concerts, we will keep you up to date on this website. You can also follow news regarding the events on the events’ official Facebook event:
www.facebook.com/events/1780786295304358/


INFORMATION FOR RESIDENTS LIVING NEAR MALMI AIRPORT

Ed Sheeran’s concerts will bring an exceptionally large crowd to Malmi. Therefore, we request residents to reserve more time for transportation than usual and to avoid driving in the vicinity of the concert area during the days of the events. Public transportation will also be affected by congestion during the days of the events.

The construction and dismantling of the concert will cause no considerable disturbance to the nearby areas.

The sound systems will be tested on Monday 22.7.2019 during 9-21 and on concert days (Tuesday and Wednesday 23.-24.7.2019), beginning at 9.


QUESTIONS?

In all matters related to tickets, we encourage you to contact Lippupiste’s customer service at asiakaspalvelu@lippu.fi, 010 633 1030.

If presented with other questions regarding the Ed Sheeran concerts, we request you to read this info package with care. If the answer to your question is not found, you can send your question to us at asiakaspalvelu@fullsteam.fi.

Please note that our customer service is likely to experience traffic peaks due to the large amount of inquiries closer to the concert. We will answer your question as swiftly as possible.

The concerts are organized by Fullsteam Agency Oy.Back

Recent News

MOOR MOTHER AND EARTHEATER TO HELSINKI // Aug 22 2019

Two of the most talked about names in electronic music today, US artists Moor Mother and Eartheat... Read more »

DEATH GOSPEL ARTIST LOUISE LEMÓN TO FINLAND // Aug 21 2019

Swedish death gospel artist Louise Lemón performs in Tampere, Klubi on Friday the 11th of October... Read more »

JVG – PUITA UUNIIN // Aug 21 2019

The most popular band in Finland continue their album release tour during the fall. Read more »

HEARTHILL NEWS // Aug 20 2019

"The Lost Tapes ´92" coming out soon, album release party at Tavastia in October. Read more »

PLUTONIUM 74 ANNOUNCES TOUR IN FINLAND // Aug 19 2019

The beloved Finnish cult band Plutonium 74 returns to stages for nine concerts tour in Finland. Read more »

ELECTRIC DUO VISIBLE CLOAKS ARRIVES IN HELSINKI WITH JAPANESE AVANT-GARDE ARTISTS // Aug 16 2019

Electric duo Visible Cloaks arrives in Helsinki with Yoshio Ojima and Satsuki Shibano and they wi... Read more »

NEW CONFIRMED TOURS // Aug 15 2019

Nelli Matula and Mira Luoti are ready for new albums and Finland tours. Read more »

ALTERNATIVE METAL GROUP BORIS RETURNS TO HELSINKI // Aug 14 2019

Boris will be performing at Tavastia Club on Thursday, November 28th. Read more »

INDIE/FOLK ARTIST LAURA GIBSON (US) TO HELSINKI // Aug 12 2019

First ever concert in Finland at On The Rocks on Nov 17. Read more »

Extra tickets for Rammstein shows at Tampere August 9th and 10th are now on sale // Aug 08 2019

Extra tickets released on sale for Rammstein shows at Ratinan stadion, Tampere. Read more »

News Archive
Upcoming shows
Fullsteam elsewhere
Tumblr  


Copyright 2009 Fullsteam Records & Agency. All rights reserved.