BANDS

Emilia Vuorisalmi

Lääkäri, yrittäjä, tv-persoona sekä ”Rakkaustohtori” Emilia Vuorisalmi on varsinainen monitoiminainen. Hän valmistui lääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2009 ja on viime vuosina perehtynyt siihen, miten rakkauden kemia vaikuttaa hyvinvointiimme. Emilia on esiintynyt lukuisissa TV-ohjelmissa ja  2015 hän julkaisi suositun esikoiskirjansa Sekaisin LOVE:sta. Emilian yritys Love Inc auttaa ihmisiä ymmärtämään tiedettä tunteidemme takana ja luo ratkaisuja miten optimoida rakkaushormonit joka päivä elämän eri tilanteissa. 

Emilia on energinen, inspiroiva ja itsensä likoon laittava puhuja ja hänellä on kyky laittaa tiede helposti ymmärrettävään ja viihdyttävään muotoon. Emilia on asunut osan elämästään Pohjois-Amerikassa joten hän luennoi luontevasti myös englanniksi.

Emilia Vuorisalmi is known in Finland as a “love doctor”. She graduated from University of Helsinki in 2009 and has lately been researching how love affects our wellbeing. Emilia has hosted TV shows, written a book about love, runs the Loveincmedia.com website and gives lectures about the power of love.Booking

Sami Siilin
tel +358 44 5787523
sami@fullsteam.fiRandom pressphotos


» More pressphotos

« Back to artist list


Upcoming shows

  • No upcoming showsFullsteam elsewhere
Tumblr  


Copyright 2009 Fullsteam Records & Agency. All rights reserved.